Kartta

Halvat lennot kohteeseen Thành phố Hồ Chí Minh

Etelä-Vietnamin suurin kaupunki, Ho Chi Minh City, aikaisemmaltaan nimeltään Saigon, on kiehtovien nähtävyyksien, historian ja modernin rakentamisen sävyttämä matkakohde. Kaupunki on jättänyt sotaisan historian taakseen ja houkuttelee nyt turisteja. Mikään lapsiperhekohde kaupunki ei ole, mutta tarjoaa aikuisille jännittävää ja eksoottista kaupunkikulttuuria.

Nähtävyydet & aktiviteetit
Kaupungin suosituin käyntikohde on paikallinen sotamuseo, jossa Vietnamin sodan kauhuihin voi tutustua laajan kuvamateriaalin, esineiden ja videoiden kautta. Paikka ei sovi heikkohermoisille. Myös kommunistijohtaja Ho Chi Minhille omistettu museo javietnamilaiselle lääketieteelle omistettu museo ovat käymisen arvoisia.

Kaupungissa on paljon palatseja, katedraaleja sekä pagodoita (kiinalaisia temppeleitä). Vietnamin yhdistymisen palatsi rakennettiin vuonna 1966 ja sen erikoinen arkkitehtuuri jakaa mielipiteitä. Katedraaleista huomattavin on Notre Damen katedraali, joka on kuin kotoisin eurooppalaisesta vanhasta arkkitehtuurista. Rakennus on rakennettu jo vuonna 1883. Kauneimmat pagodat löytyvät Cholonin kiinalaiskortteleista. Giac Lam Pagoda on kaupungin vanhin temppeli, peräisin jo 1700-luvulta.

Suosittu päiväretkikohde on kaupungin ulkopuolella sijaitseva Cu Chi -tunnelit. Niihin järjestetään opastettuja retkiä. Myös Mekong-joen suistoalueelle tehdään opastettuja retkiä.
Kaupunkiloman Ho Chi Minh Cityssa voi yhdistää Phan Thietin jaMui Nen rantalomaan.

Ruoka
Vietnamilainen ruoka on tällä hetkellä erittäin suosittuja länsimaissa eikä ihme.  Sitä on Ho Chi Minhissä tarjolla niin ravintoloissa kuin katukeittiössä. Paikallisia herkkuja ovat pho-nuudelikeitto ja täytetyt riisipaperirullat.

Shoppailu
Kaupungista löytyy ostoskeskuksia, tyylikkäitä pikkuliikkeitä sekä paikallisia markkinoita. Markkinoilla myydään vietnamilaista käsityötä ja taidetta sekä massatuotettua hartsista valmistettua rihkamaa. Joistakin kaupoista löytyy aitoja, käsinkudottuja silkkikankaita. Erilaiset lakkapintaiset maalaukset, kulhot ja lautaset ovat tyypillisiä tuotteita Vietnamissa. Myös sota-ajan propaganda-julisteet voivat olla hauskan ironinen tuliainen.

Ilmasto
Ho Chi Minh Cityssä on kuumaa ympäri vuoden. Usealle pohjoismaalaiselle kostea ja kuuma ilmasto yhdistettynä suurikaupungin saasteisiin ja hulinaan voi tuntua tukalalta.

Lennot

Skyscannerilta löydät edulliset lennot Ho Chi Minh Cityyn helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.
 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Thành phố Hồ Chí Minh lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Hồ Chí Minhin kaupunki on yksi lentokenttä: Thành phố Hồ Chí Minh.
Delta, KLM, Singapore Airlines, Sichuan Airlines, Air New Zealand, Bangkok Airways, Kenya Airways sekä Czech Airlines lentävät suoraan kohteeseen Thành phố Hồ Chí Minh.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Thành phố Hồ Chí Minh on marraskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.