Kartta

Lentoyhtiöt: Cathay Pacific

Cathay Pacific on vuonna 1946 perustettu hongkongilainen lentoyhtiö, joka tarjoaa reittejä Aasian ja Tyynenmeren alueille, Etelä-Afrikkaan, Euroopan suurimpiin kaupunkeihin, Yhdysvaltoihin ja Lähi-itään. Yhteensä sillä on 180 kohdetta 44 maassa. Cathay Pacificilla lennät ilmojen halki suojaisien siipien alla, koska se on arvioitu kolmanneksi turvallisimmaksi lentoyhtiöksi maailmassa. Vain suomalainen Finnair ja australialainen Qantas ovat sen edellä turvallisuustilastoissa.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Cathay Pacificilla

Matkatavarat ja kulut

Cathay Pacificilla matkalaukkujen sallittu määrä riippuu täysin matkustusluokastasi. Jos matkustat Economy-luokassa, saat ottaa matkustamoon mukaasi yhden laukun, joka painaa max. 8 kiloa ja on mitoituksiltaan 23 cm x 35 cm x 56 cm. Tämän lisäksi saat ottaa laukun lisäksi mukaasi yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun. Cathay Pacificin Premium Economy -luokassa matkustavia koskevat samat matkustamoon vietävien laukkujen säännökset, mutta tässä luokassa matkustavat voivat ottaa mukaansa 5 kiloa enemmän kirjattavia matkalaukkuja. Business- ja First-luokassa matkustamoon vietävien laukkujen painomäärät nousevat 10:een ja 15:een kiloon.

Miten tehdään lähtöselvitys?

Cathay Pacificilla sinulla on mahdollisuus tehdä lähtöselvitys usealla eri tavalla. Verkossa tehtävä lähtöselvitys aukeaa 48 tuntia ja sulkeutuu 90 minuuttia ennen matkaa. Sähköinen lähtöselvitys on näppärä, koska voit milloin vain varata itsellesi istuimen ja voit myös vaihtaa sitä vielä ennen lentoa. Mobiililähtöselvityksessä aikataulut ovat samat kuin verkossa tehtävässä lähtöselvityksessä, mutta tämän lisäksi voit vastaanottaa tarkistuskorttisi suoraan mobiilina ilman tulostettavia papereita. Voit tehdä lähtöselvityksen myös lähtöselvitystiskillä sekä itsepalveluautomaatilla.

Istuimet

Istuimet vaihtelevat Cathay Pacificilla matkustusluokan mukaan. Economy-luokan istuimet tarjoavat mukavuutta ja niissä on säätömahdollisuudet, jos haluat nukahtaa lennon aikana. Voit myös yhdistää tietokoneesi paikalta löytyvään näyttöön tai vain nauttia Cathay Pacificin tarjoamasta viihdetarjonnasta. Premium Economy -paikat mahdollistavat lisäjalkatilan täysin veloituksetta. Business-luokan istuimet ovat jo omaa luokkaansa, ja ne ovat saaneet jopa tunnustuksia erilaisissa kilpailuissa. Voit levittää istuimet makuuasentoon pitkillä lennoilla. Ensimmäisessä luokassa matkustajat saavat käyttöönsä omat henkilökohtaiset sviittinsä.

Varausmaksut ja muut maksut

Varausmaksut voivat vaihdella Cathay Pacificin operoimissa kohdemaissa. Varausmaksut Hongkongiin Cathay Pacificin asiakaspalvelun kautta kustantavat 250 Hongkongin dollaria. Perusvarausmaksut ja lippupalvelumaksut muille kuin Cathay Pacificin lipuille kustantavat 39 Yhdysvaltain dollaria.

Lisäpalvelut

Cathay Pacificin lennoilla on mahdollisuus hankkia itselleen lisäpalveluja omien tarpeiden mukaan. Lisämaksusta voit hankkia lisäjalkatilaa pitkillä kansainvälisillä lennoilla 150 USA:n dollarin hintaan tai lyhyemmillä lennoilla 50 USA:n dollarin hintaan. Voit myös pyytää etukäteen tiettyjä aterioita lentomatkallesi – halusitpa sitten nauttia kasvisruoasta tai gluteenittomasta vaihtoehdosta. On hyvä kuitenkin huomioida, että toivomukset tulee välittää Cathay Pacificille viimeistään 24 tuntia ennen matkaa.

Cathay Pacific

5,0/5
12357 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.