Kartta

Lennot Ouluun

Miten löydät halvat lennot Ouluun?

Skyscanner etsii sinulle markkinoiden halvimmat lennot Ouluun. Käytettävänäsi on eri työkaluja, joiden avulla saat helposti tietoosi parhaimmat lentotarjoukset tähän Pohjois-Suomen pääkaupunkiin. Keskimääräinen hinta näillä lentoyhtiöillä lennettäessä Ouluun on päälle 200 euroa, mutta Skyscannerin Hintavahtia käyttäessäsi voit päästä paljon halvemmalla. Se on helppoa: kun olet löytänyt lennot Ouluun sen hetkisestä hintaluokasta, klikkaat vain ”Aseta hintavahti” -painiketta ja ryhdyt vastaanottamaan sähköposteja Skyscannerilta aina, kun hinta muuttuu. Lentojen hintoihin vaikuttavat aina matkasi ajankohta, paikkojen määrä ja se, milloin teet lentobuukkauksen. Skyscannerin lentohaku on joustava lentojen hakukone, joka etsii sinulle tiedot lennoista Ouluun päivän ja jopa kuukauden ajalta.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Ouluun

Helsingin pääkaupunkiseudulla sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentokenttä, joka tarjoaa matkaajille suorat lennot Ouluun. Myös muut lentoasemat tarjoavat reittejä Ouluun, mutta kaikki niistä koukkaavat Helsingin kautta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomessa suoraan Ouluun?

Suomessa suorat lennot Ouluun tarjoavat kaksi lentoyhtiötä: Finnair ja Norwegian. Tämä pohjoisen helmi sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla, joten lento Ouluun kestää ainoastaan yhden tunnin etelästä lennettäessä.

Oulun lentokentät

Oulun lentoasema sijaitsee Oulun Kempeleessä, josta on noin 15 kilometrin matka Oulun keskustaan. Oulun lentokenttä on kävijämääriltään Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä ja se toimii myös Lapin matkailijoiden välikulkupaikkana Levi-Kittilän ja Rovaniemen lentokenttien ohella.
Oulun lentokentältä kulkee bussi, joka vie matkaajat Oulun keskustaan noin 45 minuutissa. Myös takseja päivystää lentokentän edessä aina lentojen liikennöintien yhteydessä.

Milloin on parhain aika vierailla Oulussa?

Oulu on ympärivuotinen kohde, mutta kaikkein eniten kaupungista saa irti kesäkuukausina sekä myös syksyisin ja alkutalvisin, jolloin matkaan voi yhdistää esimerkiksi laskettelu- tai vaeltelureissun muutaman tunnin päässä sijaitseviin laskettelukeskuksiin, kuten Rukalle. Oulu on kaunis myös sydäntalven aikaan, mutta monelle jatkuva pimeys voi olla liikaa. Kesäkuukausina Oulu herää henkiin ja tällöin myös Pohjois-Suomen yötön yö on syventämässä kaupunkimatkailijoiden matkakokemuksia. Tällöin aurinko ei laske alueella ollenkaan.

Mitä nähdä ja tehdä Oulussa?

Oulua kutsutaan Pohjois-Suomen pääkaupungiksi, koska se on alueen suurin keskus yli 200 000 asukkaallaan. Se on myös Pohjois-Suomen vanhin kaupunki ja se sijaitsee kauniin Pohjanlahden rannalla. Oulu on kautta aikojen tunnettu merellisenä kaupunkina, jonka ympäristöstä löytyy saaristoja ja hiekkarantojakin. Oulun Hietasaaressa sijaitseva Nallikarin alue on erityisen suosittu kansainvälisten matkaajien keskuudessa. Sieltä löytyvät sekä Oulun pisin hiekkaranta, monipuolinen ja moderni lomakylä mökkeineen että Edenin hotellikylpylä. Oulu on Suomen tunnetuin pyöräilykaupunki, koska sen pyörätiet ovat erinomaisessa kunnossa ja tasaiset, mikä johtuu siitä, että kaupunki on aikoinaan rakennettu merenpohjan päälle. Ouluun kannattaa suunnata varsinkin kesäisin, koska kaupunki tarjoaa tuolloin erityisesti musiikkipainotteista ohjelmaa, kuten Rotuaari Piknik- ja Qstock-festivaalit. Oulun ympäristössä on myös upeita luontokohteita, kuten Syöte, Liminka, Rokua ja Vuokatti.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Nallikari, Rotuaari, Toripolliisi, Tietomaa, Koitelinkoski.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Oulu lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Oulu on yksi lentokenttä: Oulu.
SmartLynx, Air France, Nordic Regional Airlines, Norwegian Air International, Norwegian Air Sweden, Novair, Norwegian sekä Jet Time lentävät suoraan kohteeseen Oulu.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Oulu on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.