Kartta

Lentoyhtiöt: Air France

Ranskan kansallinen lentoyhtiö Air France on yksi tunnetuimmista lentoyhtiöistä maailmassa. Sen kotikenttänä toimii Pariisin Paris-Charles de Gaullen lentokenttä. Air Francen yhdistyttyä hollantilaisen KLM:n kanssa vuonna 2004 ne muodostavat nykyään yhdessä maailman suurimman lentoyhtiön. Kummatkin lentoyhtiöt toimivat kuitenkin oman brändinsä alla. Vuonna 2016 Air France kuljetti lentomatkaajia 178 kohteeseen 89 eri maassa. Lentoyhtiön palveluksessa toimii 65 324 työntekijää, jotka pitävät yllä korkeaa asiakastyytyväisyyttä.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Air Francella

Miten tehdään lähtöselvitys?

Air France vastaa tämän päivän lähtöselvitysvaatimuksiin tarjoamalla lähtöselvityksen lentokentän lisäksi verkossa. Verkossa tehtävä lähtöselvitys on taatusti kaikkein nopein vaihtoehto, ja voit tehdä sen aikaisintaan 30 tuntia ennen matkaa. Verkossa teet vain itse lähtöselvityksen, valikoit istuimesi ja vastaanotat tarkastuskorttisi. Tämän jälkeen voit kävellä suoraan lähtöportille. Lentokentällä tehtävä lähtöselvitys on hyvä vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat apua lähtöselvityksen kanssa tai matkustavat lemmikin kanssa. Lentokentällä voit tehdä lähtöselvityksen itsepalveluautomaatilla tai lähtöselvitystiskillä. Muistathan, että jos olet Air Francen etujäsen, on jäsenille käytössä omat nopeat lähtöselvitystiskit.

Matkatavarat ja kulut

Air France sallii matkustajiensa ottaa matkustamoon mukaan kaksi käsimatkatavaraa. Toisen varsinaisen käsimatkatavaran mitat saavat olla enintään 55 x 35 x 25 cm. Tämän lisäksi voit ottaa mukaasi yhden käsilaukun tai tietokonelaukun tai yhden elektroniikkalaitteen, kuten järjestelmäkameran. Ruumaan menevien matkalaukkujen enimmäismäärä riippuu täysin matkustusluokastasi, mutta kaikkien yksittäisten matkalaukkujen yhteismitat saavat olla enintään 158 cm. Lue lisää Air Francen matkatavararajoituksista.

Istuimet

Jos haluat tietää istuimesi sijainnin etukäteen ennen lentoasi, suosittelee Air France tekemään ennakkovarauksen tietylle paikalle. Tämä on myös erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat varmistaa paikan lentokoneen lempiosastaan, oli se sitten käytävän tai ikkunan puolelta tai etu- tai takaosasta konetta. Standard-tason istuimet ovat varattavissa aikaisintaan 30 tuntia ennen lentomatkaa ja varausmaksu halutusta paikasta on 20 euroa.

Varausmaksut ja muut maksut

Air Francella on erinäisiä varaus- ja palvelumaksuja, joita se veloittaa tarjoamistaan palveluista. Tällaisia ovat muun muassa tapaukset, joissa varaus tehdään puhelimitse tai Air Francen myyntitoimiston kautta. Varaus kannattaa aina tehdä verkon kautta, jolloin se tulee sinulle edullisimmaksi. Sama koskee myös lentovarauksiin tehtyjä muutoksia, joissa on huomattavia eroja riippuen siitä, mitä kautta muutoksen teet.

Lisäpalvelut

Air France haluaa panostaa myös matkustajien yksilölliseen palveluun ja sen takia se tarjoaakin ainutlaatuisen Meet & Greet -palvelun heidän käyttöönsä. Tämä palvelu on tarkoitettu erityisesti niille matkustajille, jotka haluavat Air Francen lennolta erityislaatuista palvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakasta ollaan vastassa lähtö- ja saapumiskentällä ja hänet ohjastetaan läpi kentän turvatarkastusten ja muiden palveluiden nopeasti ja vaivattomasti. Tämä palvelu sopii myös tilanteisiin, kun asiakas on kiireessä ja lentokenttä on hänelle ennestään tuntematon.

Air France

4,0/5
16713 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.