Kartta

Halvat lennot Vaasa-Tukholma

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Tukholma...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Vaasa kohteeseen Tukholma

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

101 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

21

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 474 kilometriä

0t 55min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

SAS

Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås

4 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tukholma on neljä lentokenttää: Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Vaasa kohteeseen Tukholma on 101 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
0t 55min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Vaasa kohteeseen Tukholma.
4 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Vaasa kohteeseen Tukholma.
Kohteesta Vaasa kohteeseen Tukholma lentää 21 lentoa viikossa lokakuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Vaasa-Tukholma

Suoria lentoja Vaasasta Tukholmaan lentää SAS. Myös käteviä vaihtolentoja Helsingin kautta löytyy mm. Finnairilta.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein SAS:n lennolle! Tutustu tarkemmin myös Finnairin matkatavararajoituksiin.

Muista, että Suomen ja Ruotsin välillä matkustettaessa tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Tee aina matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Näin löydät halvat lennot Vaasa Tukholma -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Vaasa Tukholma -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää vaikkapa siitä, mikä on paras aika varata lennot!

Tiedäthän, että löytääksesi halvat lennot Vaasa Tukholma -reitille, sinun kannattaa etsiä lentoja useille eri lentokentille samassa kaupungissa, kokeile vaikkapa Tukholman eri lentokenttiä! Skyscannerin matkahaun avulla löydät lentoja lähilentokentille helposti: klikkaat vain kohtaa "Lisää lähiseudun lentokentät". Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Vaasa Tukholma -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Näillä nikseillä ja muutamilla lisävinkeillä löydät varmasti edullisimmat lennot!

Lennolle lähtö Vaasan lentokentältä

Vaasan lentokenttä sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä Vaasan keskustasta ja lentokentälle pääsee helposti myös muista Pohjanmaan lähikaupungeista. Seinäjoelta on lentokentälle matkaa noin 75 kilometriä, Pietarsaaresta reilut 100 kilometriä ja Kristiinankaupungista noin 100 kilometriä.

Vaasan paikallisliikenteen bussilla nro 4 pääsee kätevästi Vaasan keskustasta lentokentälle. Matka keskustasta kentälle kestää 20 minuuttia, bussilipun hinta on 3,20€. Seinäjoen kaupungin ja Vaasan lentoaseman väliltä löytyy myös ns. kutsuperustaista reittiliikennettä, jota hoitaa Pahkakankaan liikenne.

Kentälle voit ajella myös omalla autollasi, sillä kentällä on kaksi pysäköintialuetta. Jos sinut saatetaan kentälle, suunnatkaa P2-pysäköintialueelle, jossa alle 25 minuutin pysäköinti on maksutonta.

Vaasan lentokentällä palvelee Vasa Cafe -kahvila ja terassi. Kentältä löytyy myös apteekkipiste ja pieni myymälä. Osta mukaasi vaikkapa paikallinen herkku, Maalahden limppu. Vaasa-loungessa voit istuskella rauhassa, tehdä töitä tai vain odotella lennon lähtöä lähtöaulassa, keinutuolissa kiikkuen. Vaasa-loungessa on myös kirjanvaihtopiste, josta saatat löytää uutta matkalukemista.

Käytössä on myös ilmainen wifi, jota voit käyttää ilman erillisiä tunnuksia tai salasanoja.

Saapuminen Tukholmaan

Tukholman Arlandan lentokenttä on Ruotsin suurin lentoasema. Se on vilkas ja sijaintinsa puolesta keskeinen. Arlandan lentokenttä sijaitsee noin 42 km päässä Tukholman keskustasta ja 28 km päässä Uppsalan kaupungista.

Liikenneyhteydet Arlandasta Tukholmaan ja muualle Ruotsista ovat hyvät. Arlanda Express -juna on nopein tapa liikkua keskustaan. Junat kulkevat noin vartin välein ja matka kestää vain 20 minuuttia. Yksittäinen junalippu maksaa 280 SEK, mutta lippuja saa usein tarjoushintaan. Esimerkiksi loppuviikosta kaksi henkilöä matkustaa yhteensä 350 SEK, nuorten liput maksavat 150 SEK ja alle 8-vuotiaat pääsevät junaan ilmaiseksi. Monet kauko- ja paikallisjunat pysähtyvät myös Arlandassa.

Tukholman Cityterminaleniin pääsee myös paikallisbussilla, jolla matkustaminen on junamatkaa halvempaa. Busseja lähtee 10 minuutin välein, mutta muista, että bussimatka kestää kauemmin kuin junalla matkustaminen, varsinkin ruuhka-aikoina.

Tukholman Bromman lentokenttä sijaitsee vain 9 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Sieltä lennetään pääasiassa Ruotsin sisäisiä lentoja, mutta myös lentoja Suomesta.

Flygbussarna-bussit liikennöivät Bromman lentokentältä Tukholman Cityterminaliin. Matka-aika on noin 20-30 minuuttia. Myös Tukholman paikallisbusseja kulkee lentokentältä: SL-bussi nro 110 kulkee Alvikiin ja nro 152 Älvsjön asemalle.

Bromman lentokentän terminaalin edessä odottaa aina myös takseja. Lentokentältä liikennöivät taksit ovat kaikki ympäristöystävällisiä eko-takseja.

Tukholman Skavstan lentokenttä sijaitsee 100 km Tukholmasta etelään. Sinne lentää mm. Ryanair lentoja Euroopasta. Flygbussarna-bussit liikennöivät Skavstan lentokentältä Tukholman Cityterminaliin.

Tukholman Västerås lentokentälle lentävät vain jotkin halpalentoyhtiöt. Sekin sijaitsee 100 km päässä Tukholman keskustasta.

Hyvä tietää: Tukholma

Näe ja koe: Koe Gröna Lund ja Skansen. Näe kuninkaanlinna ja kahvittele Gamla Stanissa. Käy ABBA-museossa laulamassa, näe keskiaikamuseo Medeltidsmuseum tai nykytaidetta Moderna Museetissa. Lue lisää Tukholman parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Tukholman sää on usein hiukan lämpimämpi kuin Vaasassa. Tukholmassa kevät saapuu aiemmin ja kesä viipyy hieman myöhempään.

Hintataso: Tukholmassa hinnat ovat samaa tasoa kuin Suomessa. Ostoksilla hintaeroja ei ole ja ravintoloissakin hinnat vaihtelevat ravintolan tason mukaan. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Tukholmassa keskimäärin 70-85€, Vaasassa illallinen kustantaa 60-75€.

Tiedot on tarkistettu maaliskuussa 2018. <

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.