Kartta

Lentoyhtiöt: KLM

KLM on Alankomaiden aateloitu lentoyhtiö, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1919. Tämä tekee siitä maailman vanhimman lentoyhtiön. Lentoyhtiöllä on tarjonnassaan yli 250 kohdetta kaikkialla maailmassa aina Euroopasta Amerikkaan. KLM yhdistyi vuonna 2004 Air Francen kanssa, mikä tekee yhdistelmästä yhden suurimmista lentoyhtiöistä maailmassa. KLM:llä on palveluksessaan yli 32 000 työntekijää ympäri maailmaa.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää KLM:llä

Miten tehdään lähtöselvitys?

Lähtöselvitysvaihtoehtoja KLM:llä on kolme. Voit tehdä lähtöselvityksen vaikkapa oman kotisi tai toimistosi rauhassa verkon kautta. Jos olet kuitenkin liikkuvaisempaa sorttia, on mobiililähtöselvitys sinun valintasi. Tällöin voit tehdä lähtöselvityksen matkapuhelimellasi, vastaanottaa tarkastuskorttisi sovellukseen ja kävellä suoraan lähtöportille. Verkossa tehtävä lähtöselvitys vaatii sinulta joko tulostimen tai sähköpostiosoitteen tarkastuskorttia varten. KLM tarjoaa lähtöselvityksen myös lentokentällä, lähtöselvitysautomaatilla tai lähtöselvitystiskillä. Tämä on suotavaa silloin, kun matkustat isommalla porukalla tai esimerkiksi lemmikkisi kanssa.

Matkatavarat ja kulut

KLM:llä käsimatkatavaroita ja ruumaan meneviä matkalaukkuja voi ottaa mukaan seuraavanlaisesti. Economy-luokan Euroopan sisäisillä ja mannerten välisillä lennoilla mukanasi voi olla mukana yksi käsimatkatavara kooltaan enintään 55 x 35 x 25 cm sekä yksi lisätavara, kuten käsilaukku tai tietokonelaukku kooltaan enintään 40 x 30 x 15 cm. Näiden yhteispaino saa olla enintään 12 kiloa. Kun matkustat Business-luokassa, voit ottaa mukaasi kaksi käsimatkatavaraa, kumpikin enintään 55 x 35 x 25 cm. Tämän lisäksi voit ottaa mukaasi vielä yhden tavaran, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun. Yhteispaino näillä saa olla enintään 18 kg. Ruumaan menevä matkalaukku saa olla kokonaismitoiltaan enintään 158 cm ja painoltaan maksimissaan 23 kg.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat kätevästi KLM-lennolle.

Istuimet

KLM:llä istuinten tyyppi riippuu täysin matkustusluokastasi. Jos matkustat tavallisessa Economy-luokassa, on käytössäsi ergonomisesti suunniteltu kallistuva istuin, jossa on 76-81 cm jalkatilaa ja 9 cm:n kallistusmahdollisuus. Economy Comfort -matkustusluokka tarjoaa taas nimensä mukaisesti enemmän mukavuutta, koska käytössäsi on jalkatilaa jopa 89 cm ja kallistusaste istuimessakin 89 cm. Jos sinulla on tarve vielä suuremmalle jalkatilalle, sekin on mahdollista: lisävaihtoehtoja löydät lentovarauksesi yhteydestä.

Varausmaksut ja muut maksut

KLM:n hinnoittelu perustuu avoimuuteen: lentoyhtiö ei ensisijaisesti veloita lentovarauksista, mutta verkossa varausmaksujen suuruus voi vaihdella lähtömaittain. Kaikki mahdolliset maksut on kuitenkin esitetty selvästi matkustajalle varausvaiheessa.

Lisäpalvelut

KLM tarjoaa lentomatkustajille erinomaisen viihdetarjonnan lennoillaan. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse laittaa matkapuhelintasi, iPadia tai mitään muuta elektronista välinettä pois päältä matkasi aikana, vaan voit yhdistää ne suoraan KLM:n omaan viihdetarjontaan. Voit siis katsoa lentoyhtiön tarjontaa omalta laitteeltasi! Tämä onnistuu, kun lataat KLM:n Movies & More -sovelluksen elektroniseen laitteeseesi.

KLM

4,5/5
16868 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.