Kartta

Halvat lennot Istanbul - Helsinki Vantaa

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Istanbul kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

168 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

15

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 2175 kilometriä

3t 25min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Turkish Airlines

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Istanbul kohteeseen Helsinki Vantaa on 168 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 25min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Istanbul kohteeseen Helsinki Vantaa.
2 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Istanbul kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Istanbul kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 15 lentoa viikossa joulukuusta alkaen.

Tiedot on tarkistettu joulukuussa 2015

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suoria lentoja Istanbulista Helsinkiin

Istanbulista Helsinkiin suoria lentoja tarjoavat SAS ja Turkish Airlines.

Tietoa lähtöterminaalista

Istanbulin lentokenttä tunnetaan nimellä Atatürkin kansainvälinen lentoasema. Se sijaitsee 24 kilometrin päässä Istanbulin kaupunkialueesta. Lentoasema on nimetty Turkin perustajan Mustafa Kermal Atatürkin mukaan. Lentoasemalla operoidaan kahden terminaalin voimin, jotka ovat ulkomaan terminaali A ja kotimaan terminaali B.

Atatürkin lentoasemalta on suora metroyhteys Istanbuliin. Metroasema sijaitsee vain viiden kilometrin päässä ulkomaan terminaalista. Itse metroyhteys kulkee tunnisteella M1A. Lentokentältä kulkee Havasin lentokenttäbusseja Istanbulin ydinkeskustan Taksim-aukiolle ja keskustan bussiasemalle. Bussimatka kestää noin 30 minuuttia.

Tietoa saapumisterminaalista

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen ruuhkaisin lentoasema, joka sijaitsee 18 kilometriä Helsingin keskustasta. Helsinki-Vantaan lentoasema toimii kahden terminaalin voimin. Näiden terminaalien edestä matkaajat löytävät taksitolpat ja bussipysäkit, jotka ovat matkaajien käytössä lähes ympäri vuorokauden.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on vuodesta 2015 lähtien ollut käytössä myös junayhteys, jolla pääsee Helsingin rautatieasemalle. Junat kulkevat lentoasemalta viiden minuutin välein arkisin klo 6−23 välisenä aikana. Helsingin keskustaan liikennöivät bussilinja 615 ja Finnairin City Bus -vuoro, joka kulkee lentoasemalta ja Helsingin keskustasta 20 minuutin välein.

Helsinkiin ja sen ympäristöön kannattaa tutustua myös tien päällä. Lue lisää Helsinki-Vantaan autonvuokrauksesta täältä.

Mitä voit odottaa Helsingiltä

Helsinki on merellinen kaupunki, ja luonto onkin suurimpia syitä miksi kansainväliset matkaajat saapuvat Helsinkiin. Helsingin vehreyteen haksahtaneiden kannattaa ehdottomasti tutustua Nuuksion kansallispuistoon tai ottaa päiväristeily Helsingin kauppatorilta kaupungin saaristoihin tai lähikaupunkeihin. Myös päiväristeilyt Helsingistä Tallinnaan ovat erityisesti suomalaisten matkaajien keskuudessa suosittuja. Suomenlinnan saarialue on luonnollisesti monen historian rakastajan pääkohde. Myös Viikki-Vanhankaupungin luonnonsuojelualue on tutustumisen arvoinen. 

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.