Kartta

Lentoyhtiöt: Thai Airways

Vuonna 1988 perustettu Thai Airways on Thaimaan kansallinen lentoyhtiö. Thai Airways on ollut merkittävässä roolissa kehittämässä lentoalaa ollessaan yksi Star Alliancen perustajajäsenistä. Thai Airwaysin kohdevalikoima ulottuu aina Aasiasta Euroopan suosituimpiin kaupunkilomakohteisiin. Thai Airwaysin kotilentokenttänä toimii Suvarnabhumin lentoasema, mutta se operoi lentoja myös muilta suurilta Aasian lentokentiltä. Kaiken kaikkiaan Thai Airways lentää 84 kohteeseen 37 eri maassa.

Thai Airways on palkittu maailmalla monta kertaa korkealuokkaisesta asiakaspalvelustaan ja erityisesti sen matkustamohenkilökunnan palvelualttiudesta. Ei siis ihme, että Thai Airwaysin slogan on ”Smooth as silk”. Ensisijaisesti naisista koostuva matkustamohenkilökunta tunnetaan upeista univormuistaan, joita löytyy kahdenlaisia: henkilökunta pukeutuu perinteisiin thaimaalaisiin asuihin lennoilla ja vaihtaa lennon ulkopuolella ylleen violetin jakkumaisen asun.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 24.04.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Thai Airwaysilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Moderni Thai Airways tarjoaa neljä eri tapaa tehdä lähtöselvitys. Voit tehdä sen verkossa, mitä lentoyhtiö itse suosittelee, lentokentiltä löytyvillä lähtöselvitysautomaateilla, mobiilina (joka on käytössä vain Bangkokin lentokentiltä operoivilla lennoilla) tai perinteisemmin Thai Airwaysin lähtöselvitystiskillä. iCheck-in eli verkossa tehtävä lähtöselvitys on nopea ja näppärä, koska tätä kautta voit tehdä lähtöselvityksen aikaisintaan 24 tuntia ja viimeistään yhtä tuntia ennen lentoa. Mobiililähtöselvityksen voit tehdä lataamalla käyttöösi Thai Airwaysin oman sovelluksen tai verkkosivustojen kautta, jolloin vastaanotat tarkastuskorttisi sähköpostitse. Lähtöselvitys lentokentällä joko itsepalveluautomaatilla tai tiskillä on sopiva vaihtoehto niille, jotka ehtivät tai voivat tehdä sen vasta paikan päällä.

Matkatavarat ja kulut

Thai Airways sallii matkustajille matkustamoon yhden omavalintaisen käsimatkatavaran, kuten käsi- tai tietokonelaukun, jonka mitat eivät saa ylittää 56 cm x 45 cm x 25 cm sekä yhden matkalaukun, jonka paino ei saa ylittää 7 kg. Lähtöselvitettävien matkalaukkujen kokosäännökset määräytyvät matkustusluokan mukaan. Economy- ja Premium Economy -luokan matkaajien lähtöselvitettävät matkalaukut eivät saa ylittää 30 kiloa ja Royal Silk -matkaluokan matkaajien 40 kiloa. Ylimääräisten matkalaukkujen painot vaihtelevat matkakohteittain, joten niihin kannattaa tutustua tarkemmin Thai Airwaysin omilla sivuilla.

Istuimet

Thai Airwaysin istuinpaikat ovat saaneet kunniamainintoja ympäri maailmaa, ja jopa sen Economy-luokan istuimet ovat vertaansa vailla – tällaista mukavuutta et koe missään muualla! Koko matkustamo Thai Airwaysilla on sisustettu rauhoittavan violetin ja laventelin sävyillä, jotka rauhoittavat varmasti kovimmankin lentopelkoisen. Istuinmukavuuden lisäksi kaikista Economy-luokan paikoista löydät kattavan ”mediakirjaston”, josta voit valita haluamaasi viihdettä sekä musiikin että elokuvien muodossa. Royal Silk- ja ensimmäisessä luokassa voit säätää istuimesi makuuasentoon tai nauttia jopa oman sviittisi rauhasta. Kaikkea tätä luksusta höystää korkealaatuinen henkilökohtainen asiakaspalvelu.

Varausmaksut ja muut maksut

Thai Airways ei veloita asiakkailtaan varausmaksuja. Ainoastaan Singaporen lennoilla Thai Airways veloittaa asiakkailtaan muutos- ja palvelumaksut jo hankittuihin lippuihin.

Lisäpalvelut

Thai Airways tunnetaan yksilöllisestä asiakaspalvelustaan ja lentomatkustajilla onkin mahdollisuus räätälöidä lentokokemuksestaan täysin omannäköisensä. Luksuspalvelut ovat matkaajien saatavilla jo maankamaralla, jolloin lounge-tilojen lisäksi Royal First- ja Royal Silk -luokan asiakkaat voivat varata itselleen spa-hoitoja. Ensimmäisen luokan matkaajille käytössä ovat omat henkilökohtaiset tilat saunoineen ja hierontamahdollisuuksineen. Toki myös Economy-luokan matkaajat pääsevät nauttimaan lisäpalveluista. Economy-luokan matkaajat saavat matkansa ajaksi käyttöönsä viltin ja silmälaput sekä tuoksuvettä kasvojen raikastamiseen.

Thai Airways

4,5/5
13043 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.