Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Barcelona - vertaile Skyscannerin avulla

###AUTONVUOKRAUS: BARCELONA

Moni haluaa kokea unelmiensa kaupunkiloman vapaana aikatauluista. Kun varaat vuokra-auton Skyscannerin kautta, sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi matkasuunnitelman tekoon, koska teemme kaiken tämän puolestasi! Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Barcelonasta ja sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Barcelonan alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

###AUTONVUOKRAUS BARCELONASSA

####Autovuokraamot Barcelonassa toimivat lähes kaikki maailman tunnetuimmat autovuokraamot, kuten Hertz, Europcar, Alamo, Sixt ja Avis. Tarjolla on myös pienempiä autovuokraamoita, mutta matkailijoiden kannattaa suosia tunnettuja luotettavia autonvuokrausyrityksiä. ####Vuokra-autojen noutopisteet Vuokra-autojen noutopisteitä Barcelonasta löytyy esimerkiksi lentokentän T2-terminaalista ja päärautatieaseman yhteydestä. Tunnettujen autovuokraamoiden pisteitä on tarjolla runsaasti myös eri puolilla kaupunkia, kuten La Ramblalla ja Eixamplessa. ####Ajoneuvoja Barcelonan autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy sekä perinteisiä kaupunkikäyttöön erinomaisesti soveltuvia economy-luokan autoja että tilavampia perheautoja, avoautoja ja luksustason kulkuvälineitäkin.

###HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE BARCELONASSA

####Nopeusrajoitukset Espanjassa nopeusrajoitus kaupunkialueilla on 50 km/h ja kaupungin ulkopuolisilla alueilla 100–120 km/h riippuen alueesta. Moottoriteillä ja moottoriliikenneteillä kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 80 km/h. Miniminopeus moottoriteillä ja moottoriliikenneteillä on 60 km/h. ####Ruuhka-ajat Ajaminen Barcelonassa on kaoottista ja ruuhkaista, joten sitä ei suositella ainakaan ensikertalaiselle. Erityisesti Barcelonan keskusta-aluetta kannattaa välttää. On hyvä huomioida oma turvallisuus, jos ajaa Barcelonan keskustassa. Varsinkin kesän sesonkiaikoina liikenteessä kannattaa olla tarkkana, koska ihmismassat ovat tuolloin suurimmillaan. Vuokra-auto on kuitenkin hyvä idea silloin, jos hotellisi ei sijaitse aivan ydinkeskustassa ja lähellä ei ole metroasemaa. Matkaajat ovat myös helppoa riistaa autovarkaille ja auto saattaa olla riskialttiina varkaudelle jopa ajossa. Kannattaakin kuvata auto ennen liikkeelle lähtöä ja pitää ikkunat kiinni ajon aikana. ####Julkiset kulkuvälineet Barcelonan alueen julkinen liikenne koostuu ensisijaisesti busseista, metrosta ja junista. Barcelonan keskustassa ajaessa kannattaa ottaa rauhallisesti, koska liikenne kaupungissa ei ole aina kovin solidaarista. ####Tiet Barcelona sijaitsee 150 kilometriä Ranskan rajalta La Jonqueralta. Ranskan moottoritieverkosto siis yhdistyy teillä AP-7, N-II ja C-32 Barcelonan moottoritiehen. Barcelonaan pääsee kehäteitä pitkin tai Avinguada Meridianan kautta, joka vie suoraan keskusta-alueelle. ####Pysäköinti Barcelonassa on lukuisia autoparkkeja, joista useimmat sijaitsevat kaupungin keskustassa. Nämä alueet ovat ympärivuorokautisesti vartioituja, joten autoparkkiin pysäköiminen on paljon turvallisempaa kuin tien sivuun parkkeeraus. Hinnat autoparkeissa ovat tavallisesti 2-3 €/h tai 35 € / päivä. Pysäköintimahdollisuuksia kannattaa kartoittaa etukäteen, koska monet autoparkit ovat aina täynnä.

###KOE BARCELONA TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Barcelonan ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Barcelonan ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. ####Nähtävyyksiä hakeville Montserratin vuori on Barcelonan alueen näyttävin nähtävyys. Vuori tunnetaan erityisesti siellä sijaitsevasta, vuonna 1025 perustetusta benediktiiniluostarista. Barcelonasta Montserratiin on noin 40 kilometriä ja alueelta löytyy ilmainen parkkialue. ####Bilettäjille Lloret de Mar sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Barcelonasta. Tämä 100-vuotias rantakaupunki tunnetaan nykyisin biletyspaikkana, jonne saavutaan pitkänkin matkan takaa. Kaupungissa on 100 klubia ja baaria. Autolla Barcelonasta Lloret de Mariin pääsee moottoritie C-32 pitkin. ####Historiasta kiinnostuneille Yksi Barcelonan suosituimmista nähtävyyksistä on Dalin museo, joka sijaitsee pienessä kaupungissa nimeltä Figueres. Vaikka museo sijaitsee Barcelonan ulkopuolella, siellä vierailee tuhansia ihmisiä vuosittain. Barcelonasta ajaa Figuerekseen noin 1,5 tunnissa.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.