Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Teneriffa - vertaile Skyscannerin avulla

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

###AUTONVUOKRAUS: TENERIFFA

Moni haluaa kokea unelmiensa loman vapaana aikatauluista. Skyscannerin avulla sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi matkasuunnitelman tekoon, koska teemme kaiken tämän puolestasi! Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Teneriffasta ja sen ympäristöstä ja alueen pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Teneriffan alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

###AUTONVUOKRAUS TENERIFFALLA

###Autovuokraamot Teneriffan saarella edustettuina ovat ensisijaisesti paikalliset autovuokraamot, joita löytyy Kanarian saarilta mukavasti. Valikoimista löytyy myös kansainvälisesti tunnettuja autovuokraamoita, kuten Sixt. Kannattaa pelata varman päälle ja varata vuokra-auto hyvissä ajoin ennen matkaa Skyscannerin kautta. ###Vuokra-autojen noutopisteet Vuokra-autojen noutopiste on Teneriffalla tavallisesti aina lentokentällä, koska useimmat lähtevät tutkimaan saarta heti maahan saapuessa. Toimipisteitä löytyy myös erinäisistä toimipaikoista saarelta. Lisätietoa löydät valitsemasi autovuokraamon sivuilta. ###Ajoneuvoja Teneriffalla autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy niin economy-luokan autoja, pienempiä autoja pariskunnille kuin tilavampia perheautojakin.

###HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE TENERIFFALLA

###Nopeusrajoitukset Teneriffalla pätevät samat liikennesäännöt ja nopeusrajoitukset kuin muuallakin Espanjassa. Saarella ajetaan samalla tavalla kuin Suomessa eli oikealla puolella tietä ratin ollessa auton vasemmalla puolella. Moottoriteillä nopeusrajoitukset vaihtelevat hieman: tietyillä alueilla maksiminopeus on 110 km/h ja toisilla 120 km/h. Asutetuilla kaupunki- ja kyläalueilla nopeusrajoitus vaihtelee 40–60 km/h välillä. ###Ruuhka-ajat Teneriffa tarjoaa vierailijoilleen täydelliset puitteet autolomailuun. Saarella harvemmin on ruuhkia, joten autoilijat saavat nauttia upeista maisemista luonnonrauhassa. Keskusta-alueilla kannattaa kuitenkin pitää silmänsä auki, koska useimmat paikalliset tykkäävät kulkea mopoilla, moottoripyörillä ja skoottereilla. On hyvä tietää, että teneriffalaisten virallinen vapaapäivä sunnuntai näkyy myös teillä, jolloin liikenteessä vaaditaan erityistä valppautta. ###Julkiset kulkuvälineet Teneriffalla suositaan bussiyhteyksiä, ja julkiseen liikenteeseen kuuluvat kaupunkialueella näiden lisäksi taksit. Kuten sanottua, paikalliset suosivat kulkupeleinä erityisesti mopoja, skoottereita ja moottoripyöriä. Turistien suosimat vuokra-autot ovat yleinen näky pitkin saarta. ###Tiet Yleisesti ottaen Teneriffan tieinfrastruktuuri ja selkeät ohjeistukset tien varsilla tekevät saaresta helppokulkuisen autolla. Moottoritiet ja suurimmat valtatiet ovat hyvässä kunnossa, ja tiekyltit ovat selkeästi luettavissa. Vuoristotiet voivat sen sijaan olla kapeita ja tietyillä alueilla voi olla haastavaa ajaa. Teneriffalla on tullivapaa moottoritieverkosto ja siellä on suoraviivaista liikkua pääkaupungista muualle saarelle ja lentokentille. ###Pysäköinti Vaikka ajaminen erityisesti Teneriffan moottoriteillä voi olla miellyttävä kokemus, pysäköinti onkin jo eri juttu. Usein parkkipaikat ja -alueet ovat Teneriffalla tupaten täynnä, ja paikallisten käsitys oikeaoppisesta pysäköinnistä häilyvä. Parkkipaikkoja kannattaa tähyillä erityisesti lomakylien yhteydestä, missä ne ovat myös ilmaisia. Alueilta löytyy usein myös maan alla sijaitsevia parkkipaikka-alueita. On hyvä muistaa, että pysäköinti keltaisille ja valkoisille viivoille on kielletty. Siniset viivat taas tarkoittavat maksullista pysäköintiä.

###KOE TENERIFFA TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Teneriffan ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Teneriffalla ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. ###Luonnossa liikkuville Teiden huikea tulivuori ja sitä ympäröivä luonnonpuisto on ehdoton vierailukohde, erityisesti silloin kun on liikkeellä autolla. Teide on Espanjan korkein huippu, joka nousee 3718 metriä merenpinnasta. On hyvä huomioida, että vuoristotie Teidelle on kapea ja tottumattomille haastava ajaa, joten jos saatavilla on kokenut kuski matkalle, sellainen kannattaa hankkia. ###Kulttuuria kaipaaville Historiallinen La Laguna on Teneriffan vanhin kaupunki. Se on myös Unescon maailman perintökohde. Alueelta löytyy viihtyisiä ravintoloita ja kuppiloita, ja iltaisin se muuntuu suosituksi biletyspaikaksi. Paikan päälle pääsee helposti esimerkiksi Santa Cruzista TF-5 tien kautta. ###Shoppailijalle Teneriffan pääkaupunki Santa Cruz ei tarjoa historiallisia nähtävyyksiä tai korkeakulttuuria, mutta tästä vilkkaasta kaupungista löytyy erinomaiset shoppailumahdollisuudet. Erityisesti kaupungissa on tarjolla tavarataloja, joiden valikoima on monipuolinen vaatteista elektroniikkaan. Santa Cruziin on noin 20 minuutin matka Teneriffan lentokentältä.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.