Kartta

Lentoyhtiöt: Egyptair

Jo vuonna 1932 perustettu Egyptair on Egyptin kansallinen lentoyhtiö, jonka päälentokenttä sijaitsee Kairossa. Se on yksi Lähi-idän merkittävimmistä ja Afrikan suurimmista lentoyhtiöistä. Egyptairilla on tarjolla yli 75 kohdetta aina Lähi-itää, Kaukoitää, Afrikkaa, Australiaa ja Eurooppaa myöten. Sillä on muutamia kohteita myös Yhdysvalloissa.

Egyptairin arvostetusta roolista Lähi-idässä kertoo se, että se on osa Star Alliance -lentoyhtiöallianssia. Lähes 85-vuotiaalla Egyptairilla on jo pitkä historia takanaan, ja sen tavoitteet vain kasvavat kohti tulevaisuutta.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Egyptairilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Egyptair tarjoaa useamman tavan tehdä lähtöselvitys. Voit tehdä sen modernisti verkossa online-lähtöselvityksenä, joka on kaikkein nopein tapa. Myös mobiililähtöselvitys on online-lähtöselvityksen ohessa erinomainen vaihtoehto. Näitä kahta tapaa yhdistää niiden helppous: verkkolähtöselvitys mahdollistaa tarkistuskortin tulostamisen kotona tai työpaikalla, kun taas mobiiliratkaisu palvelee niitä, jotka ovat paljon liikkeellä ja säilyttävät tärkeimmät asiakirjansa matkapuhelimessa. Toki voit tehdä lähtöselvityksen myös perinteisesti lentokentällä, josta löydät itsepalveluautomaatin ja lähtöselvitystiskin käyttöösi. Lähtöselvityksen voit tehdä 24 tuntia tai viimeistään 90 minuuttia ennen lähtöä.

Matkatavarat ja kulut

Egyptairilla käsimatkatavaroiden ja kirjattavien matkatavaroiden säännökset vaihtelevat hieman lähtömaittain. Jos matkustat Iso-Britanniasta, voit ottaa mukaasi yhden käsimatkatavaran, jonka mitoitukset eivät saa ylittää 58 cm x 45 cm x 25 cm, ja lisäksi saat ottaa mukaasi myös yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten käsilaukun. Jos taas matkustat Etelä-Afrikasta tai Yhdysvalloista, voivat mitoitukset olla hieman erilaiset. Tarkemmat mitoitukset voit tarkastaa Egyptairin sivustoilta. Kirjattavia matkatavaroita voit ottaa kansainvälisille reiteille yhden, jonka mitoitukset eivät saa ylittää 158 cm ja joka ei saa painaa yli 32 kiloa.

Istuimet

Egyptairilla voit varata istuinpaikkasi etukäteen verkossa lähtöselvityksen yhteydessä. Voit tehdä siihen myös muutoksia lähtöselvitysaikataulujen puitteissa. Istuimet vaihtelevat hieman Egyptairin Economy- ja Business-luokissa.

Varausmaksut ja muut maksut

Egyptair ei veloita matkustajiltaan ylimääräisiä varausmaksuja tai muita yllättäviä maksuja varausprosessin aikana, vaan kaikki maksut ovat vapaaehtoisia ja liittyvät usein lippujen muutoksiin tai lisämatkatavaroiden tarpeeseen.

Lisäpalvelut

Egyptairin tavoitteena on palvella kaikenlaisia matkustajia, olivatpa heidän tarpeensa minkälaiset tahansa. Jos siis tarvitset lisäpalveluita, kuten erikoisruokavaliota tai saattajaa liikuntarajoitteisuuden takia, kaikki järjestyy olemalla yhteydessä Egyptairiin hyvissä ajoin. Muunlaisia lisäpalveluja löydät lentokoneesta, jossa sinulla on istuimeesi integroituna ja käytettävissäsi viihdejärjestelmä. Tämä viihdekokonaisuus tuo iloa sekä perheen pienimmille että isommillekin matkaajille. Voit käyttää koko matkasi esimerkiksi suosikkielokuviesi ja tv-sarjojen katseluun tai uppoutua Egyptairin tarjoamiin aikakausilehtiin tai musiikin maailmaan. Lapsille on tarjolla sarjakuvia tai pienille sopivia elokuvia.

EgyptAir

3,5/5
1753 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.