Kartta

Halvat lennot Helsinki-Kittilä

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Kittilä...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Kittilä

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

65 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

25

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 821 kilometriä

1t 25min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Kittilä

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Kittilä on yksi lentokenttä: Kittilä.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Kittilä on 65 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1t 25min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Kittilä.
4 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Kittilä.
Kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Kittilä lentää 25 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Näin löydät halvat lennot Helsinki Kittilä -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Helsinki Kittilä -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää vaikkapa siitä, mikä on paras aika varata lennot!

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Helsinki Kittilä -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Tiedäthän, että löytääksesi halvat lennot Helsinki Kittilä -reitille, sinun kannattaa etsiä lentoja useille eri lentokentille samassa kaupungissa tai lähialueilla. Skyscannerin matkahaun avulla löydät halpoja lentoja lähilentokentille helposti: klikkaat vain kohtaa "Lisää lähiseudun lentokentät". Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla. Näillä nikseillä ja muutamilla lisävinkeillä löydät varmasti edullisimmat lennot!

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki-Kittilä

Lentäminen Helsingistä Kittilään on kätevää! Suoria lentoja Helsingistä Kittilään tarjoaa Finnair. Lentoja lennetään muutamia sekä aamupäivisin että iltapäivisin.

Lennolle lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä

Kentälle saapuminen

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on matkaa 20 km Helsinkiin ja 5 km Vantaan Tikkurilaan. Nopein yhteys lentokentälle on juna. Suora junayhteys kulkee kentälle sekä Helsingin keskustasta että Vantaalta, mm. Tikkurilasta. Matkustaminen I- ja P-junissa maksaa seutulipun verran (5,50€). Juna-asemalta on helppoa kävellä lentokentälle, suoraan terminaalien T1:n ja T2:n väliselle käytävälle. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle kätevästi myös paikallisliikenteen busseilla (mm. linjat 615 ja 415). Myös bussimatka maksaa seutulipun verran eli 5,50€. Keskustasta lentokentälle ajaa myös Finnairin oma City Bus, jonka lähtöpysäkki sijaitsee Elielinaukiolla.

Taksimatka Helsingin keskustasta lentokentälle kestää 30-40 minuuttia. Jos saavut kentälle omalla autollasi, niin muista, että lentokentän pysäköintialueilta terminaaleihin on maksuton bussikuljetus.

Kentän palvelut

Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, Finnairin lennot Helsingistä Kittilään lähtevät terminaalista T2. Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat kattavat. Kentällä toimii ilmainen wifi, ja lähtöporttien läheisyydessä on runsaasti istumapaikkoja ja työskentelytiloja, joissa on pistokkeet mobiililaitteiden lataamista varten. Ravintolat, kahvilat ja baarit tarjoilevat muun muassa kahvia, lounasta, pikkupurtavaa ja viinejä. Myymälöistä ja kioskeista voit hankkia merkkituotteita, leluja, pientä evästä ja matkalukemista.

Lennolta saapuminen Kittilään

Kittilän lentoasema sijaitsee 5 km päässä Kittilän keskustasta, 15 km päässä Leviltä ja 35 km päässä Ylläkseltä. Lentokenttä on pieni ja viihtyisä, ja erityisesti talvikaudella kentällä on kuhinaa. Kentällä palvelee kahvila ja myymälä, ja käytössä on wifi-yhteys. Monet erilaiset lounget ja kokoustilat tarjoavat mahdollisuuksia matkaryhmien ja kokousporukoiden kokoontumisiin.

Kittilän lentoasemalta pääsee kätevästi moniin hiihtokeskuksiin kuten Leville ja Ylläkselle. Lentoaseman ja matkailukeskusten väliset bussiyhteydet ovat vilkkaat erityisesti talvikaudella. Kittilästä Leville ajavat Tunturilinjojen bussit ja Kittilä-Ylläs-reittiä Rundgrenin linja-autot. Terminaalissa toimii myös useita autovuokraamoja, joiden pisteet ovat auki ennakkovarauksella. Taksit odottavat matkustajia lentoaikataulujen mukaisina aikoina.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat kotimaassa

Muistathan, että lentoyhtiöiltä saat tietoja siitä, mitkä matkatavarat ovat sallittuja käsimatkalaukussa kuljetettaviksi ja mitkä tulisi laittaa ruumaan meneviin matkalaukkuihin. Varsinkin laskettelumatkalle lähdettäessä kannattaa varmistaa, kuinka pakkaat lautailu- laskettelu- ja hiihtovarusteet oikein. Lue lisää Finnairin käsimatkatavaraohjeista ja muista matkatavararajoituksista. Lennolle lähtöön ja saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti lomakausina kuten hiihtoloma-aikoina lähtöselvitys, matkatavaroiden jättö ja turvatarkastus voivat ruuhkautua. Tiedäthän, että kotimaassa matkustaessa sinulla tulee olla mukanasi virallinen henkilötodistus, vaikka et tarvitsekaan passia.

Hyvä tietää: Kittilä

Sää ja ilmasto: Talvisin Kittilässä pakkanen paukkuu useammin ja kireämmin kuin Helsingissä. Myös kesät ovat etelää viileämmät. Muista kuitenkin, että monesti kesäaikaan Pohjois-Suomessa koetaan vahvoja hellejaksoja juuri silloin kun eteläisessä Suomessa vietetään viileämpiä kesäpäiviä.

Hintataso: Pohjois-Suomessa hintataso on Helsinkiä alhaisempi. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat voivat olla jopa puolet edullisempia kuin Helsingissä. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Pohjois-Suomessa keskimäärin 45-50€ ja Helsingissä 75-80€. Oluttuopin saa Kittilässä noin 4€, kun taas Helsingin keskustassa se maksaa keskimäärin 6,50€. On kuitenkin muistettava, että sesonkiaikaan hiihtokeskuksissa hinnat voivat olla samalla tasolla kuin pääkaupunkiseudulla.

Muuta: Kittilän hienoin nähtävyys on 1800-luvulla rakennettu puukirkko, joka on Carl Ludvig Engelin suunnittelema. Luontonähtävyyksiä Kittilässä ja lähialueilla on runsaasti. Luonnonkaunis Ruoppaköngäs on mukava retkikohde, jonka lähelle pääsee autolla. Ruoppakönkäälle on viitoitettu polku Muoniontien varren parkkipaikalta.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.