Kartta

Lentoyhtiöt: Singapore Airlines

Singapore Airlines on yksi maailman merkittävimmistä lentoyhtiöistä. Se tarjoaa lentoja kotikentältään Singaporesta Aasiasta Eurooppaan ja Oseaniasta Pohjois-Amerikkaan. Yhteensä se toimii viidellä eri mantereella 62:ssa kohteessa ja 32:ssa eri maassa. Singapore Airlines on oikeutetusti yksi maailman suurimman lentoyhtiöallianssin Star Alliancen johtavista jäsenistä. Se tunnetaan erityisesti ylellisistä palveluistaan ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Singapore Airlinesilla

Miksi lentää Singapore Airlinesilla

Modernina lentoyhtiönä Singapore Airlines tarjoaa lentomatkustajilleen useita eri tapoja tehdä lähtöselvitys. Kaikkein suosituimmat tavat ovat verkossa ja mobiilina tehtävät lähtöselvitykset, jotka mahdollistavat lähtöselvityksen teon joko kotona tai vaikkapa hotellissa matkapuhelimella. Tällöin vastaanotat tarkastuskorttisi joko sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi. Voit tehdä lähtöselvityksen myös itsepalveluautomaatilla tai lähtöselvitystiskillä lentokentällä.

Matkatavarat ja kulut

Jos matkustat Singapore Airlinesin Economy- tai Premium Economy -matkustusluokassa, voit viedä matkustamoon yhden käsimatkatavaran ja yhden henkilökohtaisen tavaran. Käsimatkatavaran kokonaismitat eivät saa ylittää 115 cm eikä paino saa olla enintään kuin 7 kiloa. Business- tai ensimmäisen luokan matkustajat saavat ottaa mukaansa yhden henkilökohtaisen tavaran lisäksi kaksi laukkua, joiden yksittäiset mitoitus- ja painosäännökset ovat samat kuin alemmissa luokissa. Ruumaan menevien matkalaukkujen määrä ja paino vaihtelevat matkustusluokittain, mutta Economy- ja Business-luokissa rajat ovat 30-40 kg.

Istuimet

Istuintyypit vaihtelevat Singapore Airlinesin matkustusluokan mukaan. Lentoyhtiö tunnetaan siitä, että se tarjoaa rutkasti jalkatilaa aina Economy-matkustusluokasta lähtien. Kaikista Economy-luokan istuimista löytyy mukava niskatuki ja ne ovat säädettävissä kaltevuudeltaan, jolloin nukkuminenkin on helpompaa. Business-luokka on lentoyhtiöllä luksustasoa, ja sen sanotaan olevan paras omassa luokassaan. Nahkainen istuin on 86 cm leveä ja pehmeät käsituet tuovat lisämukavuutta istumiseen. Tuoli mahdollistaa istuimen vetämisen makuutasoon. Ensimmäisen luokan istuimet ja omat sviitit ovat jo omanlaistaan luksusta, ja niiden yhteyteen kuuluu erilaisia loisteliaita palveluja.

Varausmaksut ja muut maksut

Singapore Airlinesilta saat varmasti sen, minkä tilaat, eli kaikki mahdolliset varausmaksut ja verot on jo sisällytetty lentovaraukseesi. Singapore Airlines veloittaa myös puhelimitse tai matkatoimiston kautta tehdyistä lentovarauksista tietyn summan.

Lisäpalvelut

Singapore Airlinesilta on saatavilla erilaisia ylellisiä lisäpalveluja niille, jotka haluavat tehdä matkastaan yksilöllisen. Tällainen palvelu on muun muassa kokkipalvelu, jolloin lentomatkaaja voi varata itselleen henkilökohtaisen kokin matkan ajaksi. Lentoyhtiöllä on myös tarjonnassaan maailmanluokan viinejä, jotka viiniasiantuntijat ovat valikoineet henkilökohtaisesti Singapore Airlinesille. Viinejä voi pyytää maisteltavaksi lisäpalveluna. Kun lennät ylemmissä matkustusluokissa (Suites, First Class, Business Class), voit myös hankkia nopeutetun lähtöselvityksen itsellesi, jolloin sinun ei tarvitse jonottaa tai odottaa lentokentällä.

Singapore Airlines

4,5/5
9087 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.