Kartta

Lentoyhtiöt: TAP

Vuonna 1945 perustettu Portugalin oma lentoyhtiö TAP operoi lentoja kotikentältään Lissabonista käsin. Sieltä se tarjoaa reittejä aina Euroopasta Afrikkaan ja Pohjois-Amerikasta Etelä-Amerikkaan. Tällä hetkellä yhtiöllä on tarjonnassaan 81 kohdetta 34:ssä eri maassa, ja se operoi jopa 2500 lentoa viikossa. TAP:lla on käytössään erittäin moderni 77 lentokoneen laivasto Airbus-lentokoneita ja muita Portugalissa valmistettuja koneita.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää TAP:lla

Miten tehdään lähtöselvitys?

TAP tarjoaa useita lähtöselvitysvaihtoehtoja. Ensinnäkin voit tehdä lähtöselvityksen näppärästi vaikka kotonasi verkossa, jossa voit valikoida istuimesi etukäteen ja vastaanottaa tarkastuskortin vaikkapa sähköpostiisi. Myös TAP:lla on käytössään moderni mobiililähtöselvitys, mikä on oiva vaihtoehto niille matkustajille, joilla ei ole käytössään tulostusmahdollisuutta ennen lähtöselvitystä. Kiireisimmille matkustajille on käytössä ainutlaatuinen Premium Check in -palvelu, joka mahdollistaa nopeutetun lähtöselvitysprosessin kentällä. Palvelu on käytössä Business-luokassa matkaajille ja muille lentoyhtiön kanta-asiakasohjelman tai Star Alliance -allianssin jäsenille. Toki lähtöselvitys onnistuu myös lentokentällä itsepalveluautomaatilla tai lähtöselvitystiskillä.

Matkatavarat ja kulut

Käsimatkatavarat ja ruumaan menevät laukut ovat TAP:lla maksuttomia. Suuremman käsimatkatavaran mitat saavat olla enintään 55 x 40 x 20 cm. Käsimatkatavaroiden lisäksi voit ottaa mukaasi yhden henkilökohtaisen tavaran. Käsimatkatavaran painomääräykset vaihtelevat matkustusluokittain. Economy-luokassa rajoitus on 8 kiloa ja Business-matkustusluokassa 16 kiloa. Ruumaan menevän matkalaukun kokonaismitoitus ei saa ylittää 158 cm eikä 32 kiloa.

Istuimet

Istuimet ovat Economy-luokassa mukavat, mutta Economy Plus- ja Business-matkustusluokat vievät istuinten varustukset ja viihtyisyyden aivan toiselle tasolle. Jos vaadit lentomatkaltasi yksilöllisyyttä, voit varata istuimen etukäteen lentoyhtiön verkkosivustoilla, myyntitoimistossa, puhelimitse tai lentokentällä. Hinnat Economy Plus -istuimille ovat varattaessa 65 dollaria ja sinun tulee tehdä varaus 72 tuntia ennen lentoa. Business-matkaluokassa matkustavat saavat sen sijaan nauttia Recaro Lie-Flar -tuoleista, jotka levittäytyvät sängyiksi ja sisältävät ekologiset tyynyt ja peitteet matkan ajaksi

Varausmaksut ja muut maksut

TAP veloittaa maksun lisäpalveluista, kuten istuimen varaamisesta ja matkaluokan korotuksesta, mutta yhtiön konseptiin kuuluvat tietyt veloitukset myös peruspalveluista. Voit vaikuttaa palveluiden määrään ja maksujen suuruuteen esimerkiksi sillä, että varaat lennot hyvissä ajoin.

Lisäpalvelut

TAP tarjoaa lentomatkaajille erilaisia lisäpalveluja, jotta he voivat tehdä matkastaan enemmän omia tarpeitaan vastaavan ja viihtyisän. Lisäpalveluihin kuuluvat muun muassa istuimen varaaminen etukäteen, kun haluat olla omassa rauhassa tai ystäviesi ympäröimänä. Voit myös ostaa itsellesi lisäaikaa eli Fast Track -palvelun, joka mahdollistaa nopeamman kulkemisen lentokentällä esimerkiksi jonojen ja turvatarkastuksen läpi. Lounge-tiloissa oleskeleminen on rauhoittava vaihtoehto silloin, kun olet vaihtamassa lentoasi tai seuraavaan lentoon on vielä tunteja aikaa.

TAP Air Portugal

4,5/5
9553 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.