Kartta

Halvat lennot Rovaniemi-Lontoo

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Lontoo...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Rovaniemi kohteeseen Lontoo

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

116 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

7

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 2196 kilometriä

3t 10min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Norwegian Air International

Lontoo Heathrow, Lontoo Gatwick, Lontoo Stansted, Lontoo Luton ja muita

6 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Lontoo on 6 lentokenttää: Lontoo Heathrow, Lontoo Gatwick, Lontoo Stansted, Lontoo Luton, Lontoo City ja Lontoo Southend.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Rovaniemi kohteeseen Lontoo on 116 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 10min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Rovaniemi kohteeseen Lontoo.
4 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Rovaniemi kohteeseen Lontoo.
Kohteesta Rovaniemi kohteeseen Lontoo lentää 7 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Rovaniemi-Lontoo

Suoria lentoja Rovaniemeltä Lontooseen ei tällä hetkellä löydy, mutta käteviä vaihdollisia lentoja voit lentää Helsingin kautta. Rovaniemeltä Helsinkiin pääset kätevästi Finnairin ja Norwegianin lennoilla, Helsingistä Lontooseen lentävät mm. Finnair, British Airways ja Norwegian.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin.

Näin pakkaat käsimatkatavarat British Airways -lennolle näppärästi.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Muista, että tarvitset passin matkustaessasi Iso-Britanniaan, joka sijaitsee EU-alueella, mutta Schengen-alueen ulkopuolella. Tee myös matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Rovaniemi Lontoo -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Rovaniemi Lontoo -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Voit löytää halvat lennot Rovaniemi Lontoo -reitille myös etsimällä lentoja useille eri lentokentille Lontoossa. Etsi lentoja Skyscannerin matkahaun avulla ja valitse kohta "Lisää lähiseudun lentokentät". Helppoa! Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Rovaniemi Lontoo -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Skyscanner kertoo myös, mikä on paras aika varata lennot!

Lennolle lähtö Rovaniemen lentokentältä

Rovaniemen lentoasema sijaitsee vain 10 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Lentokentälle on helppoa matkustaa esimerkiksi Airportbus-bussilla, joka kulkee lentokentän ja keskustan välillä. Airportbus pysähtyy muun muassa suurimpien hotellien edessä, reitti on: Linja-autoasema - Hotelli Scandic - City-Hotelli - Hotel Santa Claus - Hotelli Cumulus Resort Polar/ Hotelli Arctic light -Hotelli Sokos Vaakuna - Hotelli Cumulus Resort Pohjanhovi - lentokenttä. Matka maksaa alkaen 7€.

Bussin voi tilata myös etukäteen noutamaan sinut ja seurueesi kotiosoitteesta.

Pikakuljetuksen bussi numero 8 ajaa keskustan ja lentoaseman lisäksi Santaparkkiin ja Pajakylään niiden aukiolojen puitteissa. Pyhä-Luoston hiihtokeskuksista pääsee lentokentälle SkiBussilla.

Taksimatka Rovaniemen keskustasta lentokentälle on lyhyt, joten myös taksilla kentälle pääsee kätevästi.

Lentokenttä on pieni ja viihtyisä. Rovaniemi Cafe palvelee terminaalin toisessa kerroksessa ja Rovaniemi Cafe&Shop palvelee terminaalin porttialueella. Lahjatavaraliike Moskiitos ja matkamuistomyymälä tarjoavat mahdollisuuden shoppailuun, osta mukaasi vaikkapa tuliaisia. Lentokentällä on myös Joulupukin postin sivupiste. Maksuton wifi-yhteys on toiminnassa silloin, kun lentokentän terminaali on auki.

Saapuminen Lontooseen

Lontoossa on useita lentokenttiä.

Heathrow on Lontoon suurin lentokenttä.

Heathrow’n lentokenttä sijaitsee 24 km päässä Lontoon keskustasta ja liikenneyhteydet ovat hyvät. Paras ja nopein tapa matkustaa Lontooseen on Heathrow Express -juna, joka kulkee 15 minuutin välein. Matka kestää 15 minuuttia ja yksisuuntainen matka maksaa noin £25.00. Jos ostat lipun netistä ennakkoon, voit saada sen jopa puoleen hintaan. Kannattaa jäädä pois Paddingtonin asemalla, josta on hyvä jatkaa mihin suuntaan tahansa.

Hieman hitaampi junayhteys on Heathrow Connect Rail, joka kulkee samaa reittiä Paddintonin asemalle, mutta pysähtelee hieman useammin. Heathrow Connect Rail -junat kulkevat pari kertaa tunnissa ja matka maksaa £10.20.

Edullisimmin kentältä keskustaan matkustat metrolla, pitkin Piccadilly Linea.

Taksimatka Lontoon keskustaan kestää 30–60 minuuttia ja taksa määräytyy ajoajankohdan mukaan. Lentokentän arvioiden mukaan tällä hetkellä taksien hinnat Lontoon keskustan ja Heathrow’n välillä ovat noin £46 - £87.

Lontoo Gatwick -lentokenttä on kaupungin toiseksi suurin lentokenttä. Se sijaitsee 47 km päässä kaupungista.

Kätevin tapa matkustaa kaupunkiin on Gatwick Express -juna. Se kulkee Victorian asemalle vartin välein ja matka kestää ruuhkista riippuen 30–40 minuuttia. Liput maksavat noin 20 puntaa, riippuen matka pituudesta ja siitä, ostatko samalla paluumatkan. Saat liput hieman edullisemmin etukäteen netistä.

Southern Rail -junat kulkevat myös Victorian asemalle, Clapham Junctionin kautta, vartin välein. Matka kestää pikajunaa kauemmin, keskimäärin 35–50 minuuttia, mutta liput ovat hieman halvemmat.

Thameslink-junat liikennöivät mm. London Bridgen kautta Lutonin lentokentälle.

Kaikki junat lähtevät lentokentän juna-asemalta, joka sijaitsee eteläterminaalin vieressä. Pohjoisterminaalista on ilmainen shuttle-kuljetus eteläterminaaliin. Lippuja voi ostaa etukäteen netistä, tuloaulan palvelutiskiltä tai lippuautomaateista asemalta.

Metrobus-paikallisbussit kulkevat kentältä moniin määränpäihin, joita ovat mm. Heathrow, Lontoon keskusta, Bristol, Brighton, Birmingham, Oxford, Cambridge ja Norwich.

Taksit odottavat matkustajia terminaalien edessä. Etukäteen tilattu taksi on edullisempi, esim. 4 hengen taksimatka voi maksaa 22 puntaa per hlö etukäteen. Ota huomioon ruuhkat, taksimatka voi olla ruuhka-aikaan hyvin hidas.

Lontoo Stansted -lentokentälle lennetään usein ns. lomalentoja eli esimerkiksi TUI:n ja Thomas Cookin ryhmälentoja. Sinne lentää myös mm. Lufthansa. Stanstedin lentokentältä pääsee keskustaan mm. Stansted Express -junalla, jolla on suora junayhteys Liverpool Streetin asemalle. Junia kulkee 15-30 minuutin välein ja matka kestää 45-60 min. Terravision-bussi ajaa Bishopsgaten kautta Victorian bussiterminaalille tunnin välein. National Express -bussi ajaa myös Victorian bussiterminaaliin ja Stratfrodiin.

Lontoo City -lentokentälle lentävät ajoittain mm. KLM, Lufthansa ja British Airways . Se sijaitsee noin 12 km päässä kaupungin keskustasta.

Lontoo Luton -lentokentälle lentää lähinnä halpalentoyhtiö Vueling Airlines. Lutonilta on matkaa noin 50 km Lontoon keskustaan.

Hyvä tietää: Lontoo

Näe ja koe: Lontoo on yksi suosituimmista matkakohteista eikä suotta. Legendaarisia nähtävyyksiä löytyy runsaasti, näe ainakin Buckingham Palace ja Big Ben. Käy Tate Galleryssa, Madame Tussaudsin vahakabinetissa ja Natural History Museumissa. Pyörähdä ihailemassa maisemia London Eye -maailmanpyörästä. Nämä ovat Lontoon top 10 nähtävyydet. Lue myös kuusi vinkkiä erilaista Lontoon-matkaa varten. Vinkkaamme myös mitä nähtävyyksiä ja kokemuksia on tarjolla edullisesti Lontoossa.

Sää ja ilmasto: Lauhkeassa Lontoossa kesät ovat lämpimiä, mutta eivät helteisiä. Talvisin puolestaan pakkanen ei palella, mutta kostea ilmanala ehkä sitäkin enemmän.

Hintataso: Lontoon hintataso on joissakin asioissa Suomea korkeampi, toisissa taas alhaisempi. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat ovat hyvin lähellä toisiaan, mutta punnan ja euron kurssien heittelyt vaikuttavat asiaan. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Lontoossa keskimäärin 70€. Oluttuopin saa Lontoossa 6€, kun taas Rovaniemellä se maksaa noin 5-6€.

Tiedot on tarkistettu huhtikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.