Kartta

Halvat lennot Roomasta Helsinkiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Rooma kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

116 €

Suoraa lentoyhtiötä

3

Lentoa viikossa

14

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 2232 kilometriä

3t 20min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki Vantaa on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Rooma kohteeseen Helsinki Vantaa on 116 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 20min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Rooma kohteeseen Helsinki Vantaa.
3 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Rooma kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Rooma kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 14 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Rooma - Helsinki

Suoria lentoja Roomasta Helsinkiin lentävät muun muassa Finnair ja Norwegian. Lentoja löytyy useita joka päivälle.

Lue lisää Finnairin käsimatkatavaraohjeista ja muista matkatavararajoituksista. Tutustu myös vinkkeihin kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle.

Lähtö: Rooma

Rooman Fuimicino eli Leonardo da Vincin lentokenttä on kaupungin päälentokenttä ja se sijaitsee reilun 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Kätevimmin matkustat ydinkeskustasta Terminin asemalta kentälle Leonardo Express -junalla Junat liikennöivät puolen tunnin välein aamuvarhaisesta myöhään iltaan. Matkan hinta on 14 euroa ja lipun voi ostaa etukäteen esimerkiksi lippuatuomaatista asemalta. Muista leimata lippusi ennen junaan nousua. Lentokentän juna-asema sijaitsee terminaali 3:sen yhteydessä.

Myös paikallisjunilla pääsee kätevästi kentälle esimerkiksi Travesteresta ja Ostiensesta.

Matka bussilla kestää kauemmin, mutta kyyti on edullisempi. Esimerkiksi Terravisionin bussit kulkevat Terminin asemalta kentälle, matka maksaa 4€. Myös SIT Bus Shuttle kulkee kentälle Terminin asemalta, matkaliput maksavat 6€.

Taksimatka keskustasta maksaa arviolta 40-60 euroa. Muista aina kysyä kuskilta etukäteen arvio taksasta.

Rooman Ciampino-kenttä on pienempi ja sieltä lentää pääasiassa Ryanair.

Saapuminen: Helsinki-Vantaan lentokenttä

Helsinki-Vantaan lentokentällä on käytössä ilmainen wifi-yhteys, jonka käyttöön et tarvitse tunnuksia tai salasanoja. Tuloauloissa on myös kioskeja ja kauppoja sekä muutama kahvila ja ravintola.

Kulkuyhteydet lentokentältä ovat hyvät. Helsinkiin pääsee helposti paikallisliikenteen busseilla (mm. linjat 615 ja 415 keskustaan ja 617 Hakaniemeen). Matka maksaa seutulipun verran (5,50€). Bussien pysäkit löytyvät helposti aivan terminaalirakennusten edestä. Myös paikallisjunalla on kätevää kulkea lentokentältä niin Helsingin keskustaan kuin esim. Vantaan Tikkurilaan. Junaliput tulee ostaa etukäteen ja niiden hinnat ovat: lentokenttä-Helsinki 5€ ja lentokenttä-Vantaa 2,90€. Lippuja saa mm. kioskeilta ja asemien lippuautomaateista. Lentoaseman juna-asemalle pääsee kävellen suoraan lentokenttäterminaalien T1:n ja T2:n väliseltä käytävältä.

Taksimatka kentältä Helsinkiin kestää noin 40 minuuttia ja matka maksaa keskimäärin 40-50€. Takseja löytyy molempien terminaalirakennusten edestä. Jos sinua tullaan vastaan kentälle autolla, muista että kenttäalueella on paljon sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja. Lue lisää Helsinki-Vantaan ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Lentokentällä on myös useiden autovuokraamoiden palvelupisteitä. Etsi ja löydä vuokra-auto Skyscannerin avulla.

Hyvä tietää: Helsinki

Näe ja koe: Helsingistä löydät nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Koe vauhdikas Linnanmäki ja tee lauttamatka Suomenlinnaan. Tee visiitti HAM-taidemuseoon ja kuuntele musiikkia Musiikkitalossa. Metrolla pääset kätevästi myös shoppailemaan Itäkeskukseen tai EMMA-museoon Espooseen. Lue lisää Helsingin parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Helsingissä keskikesät ovat mukavan lämpimiä ja talvet nykyisin melko leutoja. Sateita tulee melko tasaisesti ympäri vuoden. Perinteisesti lämpimintä on heinä-elokuussa. Talvisin päästään pakkasen puolelle, mutta lunta saadaan harvoin pysyvästi ennen vuodenvaihdetta.

Passi: Muista, että tarvitset matkallesi virallisen henkilökortin, vaikka passia ei tarvitakaan matkoille Italian ja Suomen välillä. Tee aina matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.