Kartta

Halvat lennot Kittilästä Helsinkiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Kittilä kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

65 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

22

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 821 kilometriä

1t 20min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki Vantaa on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Kittilä kohteeseen Helsinki Vantaa on 65 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1t 20min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Kittilä kohteeseen Helsinki Vantaa.
4 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Kittilä kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Kittilä kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 22 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Kittilästä Helsinkiin

Lentäminen Kittilästä Helsinkiin on kätevää. Suoria lentoja reitille lentää Finnair. Lentoja on tarjolla muutamia päivittäin.

Lennolle lähtö Kittilän lentokentältä

Kittilän lentoasema sijaitsee 5 km päässä Kittilän keskustasta, 15 km päässä Leviltä ja 35 km päässä Ylläkseltä. Lentokenttä on pieni ja viihtyisä, ja erityisesti talvikaudella kentällä on kuhinaa. Kentällä palvelee kahvila ja myymälä, ja matkustajien käytössä on ilmainen wifi-yhteys. Monet erilaiset lounget ja kokoustilat tarjoavat mahdollisuuksia matkaryhmien ja kokousporukoiden kokoontumisiin. Monista hiihtokeskuksista, kuten Leviltä ja Ylläkseltä, pääsee kätevästi Kittilän lentoasemalle. Matkailukeskusten ja lentoaseman väliset bussiyhteydet ovat vilkkaat erityisesti talvikaudella. Leviltä Kittilän lentoasemalle ajavat Tunturilinjojen bussit ja Ylläs-Kittilä-reittiä liikennöivät Rundgrenin linja-autot. Kittilän keskustasta pääsee kentälle myös helposti taksilla.

Lennolta saapuminen Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 20 km päässä Helsingin keskustasta ja 5 km päässä Vantaan Tikkurilasta. Lentokentältä pääsee kätevästi Helsingin keskustaan HSL:n busseilla. Bussit numero 615 ja 415 kulkevat Rautatientorille ja bussi 617 Hakaniemeen. Pyydä kuljettajalta seutulippu, sen hinta on 5,50€. Myös useat kaukoliikenteen bussit kulkevat lentokentän kautta. Kaikkien bussien laiturit löytyvät kätevästi aivan terminaalien edestä.

Suora junayhteys takaa kätevän ja nopean matkan lentokentältä Helsinkiin ja Vantaalle. Junaliput tulee ostaa etukäteen ja niiden hinnat ovat: Helsinki-lentokenttä 5,50€ ja Vantaa-lentokenttä 3,20€. Kehäradan junat pysähtyvät muun muassa Pasilassa, Tikkurilassa ja Martinlaaksossa. Voit tarkistaa reitit ja aikataulut täältä: I-juna, Lentoasema - Myyrmäki - Helsinki ja P-juna, Lentoasema - Tikkurila - Helsinki

Taksimatka lentokentältä Helsingin keskustaan kestää liikenneruuhkista riippuen 30-40 minuuttia ja matkan hinta on noin 45€.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat kotimaassa

Muistathan tarkistaa, miten pakkaat matkatavarasi oikein. Lentoyhtiöiltä ja lentokentiltä saat lisätietoa siitä, mitä tavaroita voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroihin ja mitkä ovat sellaisia, jotka tulisi laittaa kuljetettavaksi ruumaan. Varsinkin laskettelumatkalla kannattaa huomioida lautailu- laskettelu- ja hiihtovarusteiden kuljetusohjeet. Lentokentälle kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti lomakausina kuten hiihtoloma-aikoina lähtöselvitys, matkatavaroiden jättö ja turvatarkastus voivat ruuhkautua. Tiedäthän, että kotimaassa matkustaessa sinulla tulee olla mukanasi virallinen henkilötodistus, vaikka et tarvitsekaan passia.

Hyvä tietää: Helsinki

Sää ja ilmasto: Pohjois-Suomen ja etelärannikon säät eroavat toisistaan huomattavasti. Lauhat ja vähälumiset talvet sekä raikkaan tuuliset kesäillat ovat tuttuja Helsingissä.

Hintataso: Helsingin hintataso on korkeampi kuin Pohjois-Suomen. Ostoksilla käydessä hintaero on noin 20% ja Helsingin ravintoloissa hinnat ovat selvästi kalliimmat. Esimerkiksi oluttuopin saa Kittilässä noin 4€, kun taas Helsingin keskustassa se maksaa keskimäärin 6,50€. Jos haluat nautiskella hyvästä ruoasta, kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Helsingissä 75-80€, kun taas Pohjois-Suomessa hinta on keskimäärin 45€. On kuitenkin muistettava, että sesonkiaikaan hiihtokeskuksissa hinnat voivat olla samalla tasolla kuin pääkaupunkiseudulla.

Muuta: Pääkaupunkimme Helsinki ei paljon esittelyjä kaipaa. Aktiviteetteja, nähtävää ja koettavaa löytyy kaikenikäisille ja jokaisena vuodenaikana. Suomenlinna on ykköskohde niin kesäisin kuin talvisin. Kesäkohteista vilkkain on Linnanmäki ja talvisin kannattaa suunnata vaikkapa Brahen kentälle luistelemaan. Taiteenystäviä hemmotellaan, sillä mm. Kiasman, Ateneumin ja Design-museon vaihtuvat näyttelyt tarjoavat aina mielenkiintoista nähtävää. Lue lisää Helsingin parhaista nähtävyyksistä.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.