Kartta

Halvat lennot Helsingistä Kabuliin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Kabul...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Kabul

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

683 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 4261 kilometriä

10t 0min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

flydubai

Kabul

1 lentokenttä

Tutki kohdetta Kabul

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Kabul on yksi lentokenttä: Kabul.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Kabul on 683 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
10t 0min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Kabul.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Kabul.

Näin löydät lennot Helsingistä Kabuliin

Lentohakumme on täysin ilmainen ja vaivaton tapa etsiä itselleen markkinoiden halvimmat lennot Helsingistä Kabuliin! Emme peri ylimääräisiä maksuja eikä sinun tarvitse pelätä minkäänlaisia yllätyksiä varaamisvaiheessa. Kun olet valmis varaamaan halvat lennot Helsingistä Kabuliin, sinut ohjataan suoraan valikoisimmassa olevan lentoyhtiön tai matkatoimiston sivulle. Samalla voit tutustua myös autonvuokrausmahdollisuuksiin! Etsipä lentoja Helsingistä Kabuliin koko kuukaudelle, tietyille päiville tai haluat seurata hintakehitystä Hintavahtimme kautta, tämä kaikki onnistuu Skyscannerin kautta!

Lue lisää Afganistanista ja Kabulista

Afganistan ja Kabuli eivät ole perinteistä aurinkolomaa hakevalle. Suosittelemmekin ottamaan paikallisesta kulttuurista ja turvallisuustilanteesta selvää ennen kuin päätät hankkia lennot Helsingistä Kabuliin.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Helsingistä Kabuliin

Suomesta lentoja Helsingistä Kabuliin tarjovat esimerkiksi Turkish Airlines ja eri lentoyhtiöiden yhdistelmät. Matka-aika lennoille Helsingistä Kabuliin on vähimmillään 11,5 tuntia suuntaansa.

Kun lähdet matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi terminaalia, T1 ja T2. Terminaalit ovat avoinna ympäri vuorokauden, ja molemmissa terminaaleissa on omat lähtöselvitystiskit ja -automaatit. Schengen-alueen ulkopuolelle suuntautuvat lennot lähtevät terminaalista T2, joten lentosi Helsingistä Kabuliin lähtevät suurimmalla todennäköisyydellä sieltä, mutta tarkemmat tiedot kannattaa tarkastaa omalta lentoyhtiötä. Ennen lähtöportteja on passintarkastus joko automaatilla tai Rajavartiolaitoksen palvelutiskillä.

Lentojasi Helsingistä Kabuliin odotellessa voit viettää aikaa porttialueelta löytyvissä lukuisissa ravintoloissa ja baareissa tai kiertelemällä kaupoissa ja tax-free-myymälöissä. Lentoasemalla on lisäksi useita loungeja, joissa voi virkistäytyä ennen lentoa ja nauttia suomalaisesta designista sekä ensiluokkaisesta palvelusta. Lentojen ja lähtöporttien tietoja voi seurata monitoreista, verkkosivuilta tai mobiiliapplikaatiosta. On myös hyvä huomioida, että Helsinki-Vantaan lentoasema on nykyisin ns. hiljainen kenttä, eikä kaikkia lentoja enää kuuluteta ennen lennon lähtöä. Ota siis hyvissä ajoin selvää, mistä portilta lennot Helsingistä Kabuliin lähtevät.

Kun saavut Kabuliin

Lentosi Helsingistä Kabuliin saapuvat Kabulin kansainväliselle lentokentälle. Lentokentällä kannattaa varautua käyttämään aikaa maahantulolomakkeiden ja asiakirjojen täyttöön.

Yleistä tietoa, kun lennät Helsingistä Kabuliin

Suomalaiset tarvitsevat viisumin lentäessään Helsingistä Kabuliin ja passin, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta Afganistaniin matkustaessa. Viisumin kannattaa hankkia 1-2 kuukautta ennen lentoja Helsingistä Kabuliin.

Mitä voit odottaa Kabulilta

On selvää, että Kabuli ei ole pelkkää mukavuuksia ja perinteistä aurinkolomaa hakevalle. Suosittelemmekin ottamaan maan turvallisuustilanteesta ja alueesta selvää viranomaisilta ennen kuin hankit lennot Helsingistä Kabuliin. Afgaanit ovat kuitenkin erittäin sydämellistä porukkaa ja toivottavat kaikenlaiset matkaajat tervetulleeksi koteihinsa ja ravintoloihinsa.

Hotelli Kabulista

Skyscannerin kautta me etsimme sinulle aina kaupungin laadukkaimmat ja turvallisimmat hotellikohteet. Sinun päätettäväksi jää asettaa omat vaatimuksesi täydelliselle lomamajoitukselle. Tutustu valikoimaan täällä.

Tiedot on tarkastettu kesäkuussa 2018

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.