Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Praha - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

###Autonvuokraus Prahan lentokentällä Tiedot on tarkistettu kesäkuussa 2015

Olit sitten saapunut Prahaan kirjailija Franz Kafkan innoittamana tai haluat nähdä Prahan historiallisen vanhankaupungin, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla. ###Auton vuokraaminen lentokentällä Prahan lentokentältä löytyy kaikki suurimmat autonvuokrausyritykset, kuten Avis, Budget, Czechocar, Dvorak, Europcar, Hertz, Rent plus ja Sixt. Kaikkien yritysten tiskit sijaitsevat erillisessä hallissa Parking C, joka sijaitsee kentän pohjakerroksessa, noin 100 metrin päässä terminaaleista. Yrityksiin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai puhelimella. ###Huoltoasemat lentokentän lähellä Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä

Lähin huoltoasema on lentokentällä sijaitseva Shell. Myös lentokentälle vievän Aviaticka-tien varrella sijaitsee Shell-huoltoasema. Koska tämä Shell sijaitsee tien vasemmalla puolella palatessasi lentokentälle, aja ensin aseman ohi lentokentälle päin ja palaa seuraavasta liittymästä Aviatickaa pitkin huoltoasemalle. ###Ajaminen lentokentältä/lentokentälle Prahan lentokenttä Vaclac Havel sijaitsee reilut 10 kilometriä Prahasta luoteeseen. Ajaessasi Prahan keskustasta lentokentälle, lähde ensin lentokentältä Aviatickaa pitkin ja käänny sitten oikealle, 7-tietä pitkin etelään. Muutaman kilometrin päässä näet liittymän, josta opasteiden mukaan suunnaksi Praha-centrum, Evropska-tietä pitkin.

Kaakkoinen valtatie (D1, E50 and E65) on Tšekkien vanhin ja käytetyin valtatie, mutta siellä tehdään parhaillaan suuria kunnostustöitä, joten odottelut ja ruuhkat ovat tiellä yleisiä. Se kulkee Brnosta Slovakian Bratislavaan ja sitä pitkin pääsee myös hyvin Wieniin ja Budapestiin. Kaakkoinen valtatie (D5, E50) johtaa Saksaan, josta se jatkuu A6-tienä.

Prahassa on kovia ruuhkia ja varsinkin arkipäivinä päätiet tukkeutuvat helposti. Kätevin tapa liikkua keskustassa omalla autolla on käyttää Park and Ride-systeemi. Keskustan ulkopuolella sijaitsevilta parkkipaikoilta on bussikuljetus keskustaan pysäköinnin hinnalla. ###Kohteita Prahan lähellä Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Prahan lentokenttää. ###Karlstejn linna Upeasti säilynyt Karlstejnin linna sijaitsee upealla paikalla, korkealla kielekkeellä Berounka-joen yläpuolella. Linnan yhteydessä on joukko tykkitorneja ja korkeita valleja. Hyvän kuntonsa vuoksi linna on kuin suoraan satukirjasta!

Karlštejn linna sijaitsee Karlštejn kylän yläpuolella, 30 kilometriä Prahan lentokentältä. Matka kestää noin puoli tuntia. Aja ensin lentokentältä Aviatickaa pitkin ja käänny etelään 1-tietä pitkin. Liittymästä 23B suuntaa tielle D5/E50. Lodenicen kohdalla liittymästä opasteet ohjaavat kohti Karlštejnia. Matkaa on tästä jäljellä reilut 12 kilometriä. ###Vanhakaupunki Prahan vanhakaupunki on kaunis ja historiallinen alue täynnä upeita rakennuksia, viihtyisiä kahviloita ja kaupungin merkittävimpiä nähtävyyksiä. Týn Neitsyt Marian kirkko ja tähtitieteellinen kellotorni sijaitsevat täällä. Kellon tähtitieteellinen kellotaulu kertoo auringon ja kuun sijainnin taivaalla.

Prahan lentokentältä on reilu 15 km eli noin puolen tunnin ajomatka Prahan vanhaankaupunkiin. Lähde ensin lentokentältä Aviatickaa pitkin ja käänny sitten oikealle, 7-tietä pitkin etelään. Muutaman kilometrin päässä näet liittymän, josta opasteiden mukaan suunnaksi Praha-centrum, Evropska-tietä pitkin. Evropskalta kannattaa kääntyä oikealle, Pevnostni-tielle kohti Gymnasijnia. Vajaan 1 km päästä on liittymä suuremmalle tielle, Patockovalle, tästä liittymästä suunta länteen kohti Horákovéa. Reilun kilometrin jälkeen käännös oikealle, etelään Badeniho-tielle. Badenihoa ja sitä seuraavaa Chotkovaa pitkin pääset Manesuv Most -sillalle, jota pitkin pääsee mukavimmin ajamaan Vltava-joen yli vanhaankaupunkiin.

Kaikkein kätevintä on pysäköidä auto johonkin vanhankaupungin lähellä sijaitsevaan parkkitaloista ja -paikoista. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi: National Theatre Parking Garage, johon ajetaan Divadelní -kadulta, sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhankaupungista. Palladium Shopping Center, johon sisäänajo on Revoluční -kadulta, sijaitsee n. 5 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Rudolfinum Parking Garage sijaitsee Jan Palach -torilla, itäisessä osassa vanhaakaupunkia. Kotva Parking Garage, sisäänajo Králodvorská -kadulta, on n. 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.