Kartta

Lennot kohteeseen Malta

Mielenkiintoinen Malta

Viehättävällä Maltalla voit yhdistää lomaasi sekä vauhdikkaan kaupunkiloman että välimerellisen rantaloman eurooppalaisella twistillä! Lennot Maltalle tarjoavat sinulle muutamankin eri vaihtoehdon viettää lomaasi saarivaltion kohteissa. Malta yhdessä Gozon ja Cominon saarien kanssa muodostavat Maltan valtion, ja esittelemme seuraavassa kaikkien näiden saarien tunnetuimmat lomakohteet.

Maltan pääkaupunki on Valletta, joka on ansainnut paikkansa Unescon maailmanperintökohteiden listalla historiallisuutensa ansiosta. Valletta on todella mielenkiintoinen pieni kaupunki, joka on ahtautunut kaikkinensa 7000 asukkaallaan vajaaseen neliökilometriin. Täällä sinun ei tarvitse huolehtia kävelyetäisyyksistä! Valletta tarjoaa matkaajille ihailtavaksi useita näyttäviä rakennuksia menneiltä ajoilta, kuten vuonna 1577 valmistuneen Pyhän Johanneksen katedraalin sekä St. Elmon vankkarakenteisen linnoituksen, jonka ritarit aikoinaan rakennuttivat suojelemaan Vallettaa pommituksilta. Maltan päänäyttämönä toimii kuitenkin sitä ympäröivä Välimeri, mikä mahdollistaa monenlaisen lomatekemisen sukeltelusta purjehdukseen. Malta tunnetaan myös villistä yöelämästään ja varsinkin kesäkuukausina siellä käyvät soittamassa maailmankuulut DJ:t, joiden bileet jatkuvat aamuun saakka. Maltan saarivaltioon kuuluva Gozo on upea kohde niille, jotka ovat kiinnostuneita paikallishistoriasta. Sieltä löytyy ainutlaatuisia megaliittitemppeleitä, joihin et törmää missään muualla maailmassa. Löytyypä Gozosta myös Maltan alueen kaunein aurinkoranta!

Lennot Maltalle löydät nopeasti Skyscannerin lentohaulla. Suomesta Maltan kohteista helpoiten pääsee lentämään Luqaan. Luqaan operoidaan lentoja sekä Helsingistä että Vaasasta.

Parhain aika hankkia lennot Maltalle on toukokuun lopussa tai kesäkuussa, jolloin ilmat ovat lämpimiä, mutta eivät vielä liian kuumia. Maltan saarialueella lämpöasteet nousevat heinä-elokuussa jopa 30 asteeseen, mutta keväämmällä lämpötilat pysyttelevät siedettävässä 25-27 asteessa.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.