Kartta

Lennot kohteeseen Belgia

Kulinaristien suosikki Belgia

Belgia saattaa olla pikkuruinen maa, mutta ainakin yhdessä asiassa se peittoaa suurempansa nimittäin maailmanluokan makuelämyksillä, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Voimme jopa vannoa, että pelkästään suussa sulavat nautinnot riittävät monille syyksi hankkia lennot Belgiaan. Belgia on tunnettu jo vuosisatoja herkullisten suklaiden ja myös erityisoluiden luvattuna maana. Mielenkiintoista historiaa Belgia tarjoaa toki myös muuallakin kuin keittiössä. Esittelemme muutamia sen kaupunkeja, joihin kannattaa lentoja Belgiaan buukatessa harkita.

Suurin osa lennoista Belgiaan suuntautuu sen ihanaan pääkaupunkiin Brysseliin. Brysselihän toimii myös Euroopan Unionin pääkaupunkina, mutta se on kaikkea muuta kuin tylsä virastotalojen viidakko. Lähde kaupunkikierrokselle Grand Placen aukiolta, jonka ympärillä olevat rakennukset vievät matkailijan kauas menneisyyteen. Kun olet tutustunut Brysselin kaupungintaloon ja kuninkaanlinnaan, voit iloisin mielin edetä aukiolta kaupungin parhaimmalle ostoskadulle Rue du Marche aux Herbesille. Herkuttelijoiden kannattaa suunnata Dansaertin tai Marollesin kaupunginosiin. Täysin keskiaikaisessa synnyinasussaan oleva Bruggen kaupunki on nähtävyys jo itsessään. Tämä Unescon maailmanperintöluettelossa ansaitusti paistattelevaa muinaista kaupunkia kutsutaan myös pohjolan Venetsiaksi, koska sitä kiertävät monet kauniista kanavat. Brugge on juurikin se syy, miksi lennot Belgiaan kannattaa hankkia. Sieltä nimittäin löytyvät maan herkullisimmat suklaat eikä oluttarjontakaan yhtään huonompi ole. Pohjois-Belgiassa sijaitseva Antwerpen on maan toiseksi suurin kaupunki ja yksi suosituimmista matkakohteista. Antwerpeniä voidaan kutsua jopa säihkyväksi kaupungiksi, koska se on yksi maailman merkittävimpiä timantin tuottajia. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että korukauppoja kaupungissa riittää! Antwerpen on myös yksi Belgian parhaimpia shoppailukaupunkeja, jonka Meirin pääostoskadulta löytyvät sekä persoonalliset putiikit että isommat tavaratalotkin.

Kaikki lennot Belgiaan löydät helposti Skyscannerin lentohaulla ja hotellivalikoimaa voit tutkia kotisi rauhassa hotellihaullamme. Lue matka-artikkeleistamme, miten selviät Bryselissä pienemmälläkin pienemmälläkin budjetilla.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.