Bryssel

23.10.2019 - 24.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? NH Collection Brussels Grand Sablon, NH Collection Brussels Centre sekä Vintage Hotel Brussels ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Bryssel perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Bryssel klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Bryssel

alkaen 200 €
alkaen 248 €
alkaen 286 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Bryssel?

9,8
Historian harrastajat
8,7
Yöelämän ystävät
8,1
Herkuttelijat
7,5
Perhematkailijat
7,0
Ulkoilmaihmiset
Jäsenten arvostelut (323)
V K
V K
5.7.2019

Miksi haluat mennä Brysseliin. Tässä muutamia syitä. Kylmät ja harkitsematon ihmiset. Lentokentillä voi olla satunnainen lakko, ja sinun täytyy suunnitella ylimääräistä rahaa, jotta saat helvettiin ulos haisevasta maasta ottamaan vaihtoehtoisia lentoja Ranskasta tai Hollannista. Jos rakastat tällaisia seikkailuja, Bryssel on paikka

Paolo Ibarra
Paolo IbarraSingapore
10.12.2017

Pidän tästä kaupungista. Menin sinne viikonlopun matkalle ja halusin, että voisin jäädä pidempään. Oli niin paljon nähtävää ja koettavaa. Ruoka oli suuri, ihmiset olivat ystävällisiä, ja yöelämä oli hauskaa. Olen kokeillut joitakin niiden oluita, vohveleita ja ilmeisesti suklaata. Jos olen lähellä Belgiaa, voisin kiertää jälleen toisen käyntiin.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
22.9.2017

Pidin Brysselistä monista syistä. Se on elintärkeä kaupunki eikä museokappale, joka on mielestäni aina suuri plus. Ihmiset ovat tyylikkäitä, kohteliaita ja vaatimattomia. Vaikka ne eivät tuntuu aluksi ystävällisiltä, ne eivät myöskään ole hämärät ja avautuvat nopeasti. Kuten monet opaskirjat kuvaavat sitä, Bryssel on keskiaikaisen ja modernin mishmash, jolla on komea neliö Grand Placein muodossa ja joka on vastapäätä nykyaikaista EU: n pääkaupunkiseudua. Olut ja suklaa täyttävät laskunsa ja paikallinen keittiö on monipuolinen ja runsas. Haluan ehdottomasti vierailla.

adeline e.
adeline e.
16.9.2019

I loved it! The experience was great, the city centres are lively and people are very friendly — pickpockets galore but if you're careful you're ok

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 100 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Brysselssa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 133 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 108 € per yö. Tämä on 11 % edullisempi kuin keskiarvohinta 121 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Bryssel odotettu keskilämpötila kuukautena lokakuu on 11,4 °C/52,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 23,2 °C/73,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 1,3 °C/34,3 °F.
Kohteen Bryssel lähin lentokenttä on Bryssel kans.väl. (BRU) (11,51 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Antwerpen Deurne (38,52 km) Bryssel S. Charleroi (44,08 km)

Suunnittele matka kohteeseen Belgia