Kartta

Lentoyhtiöt: Iberia

Espanjalainen Iberia on yksi maailman tunnetuimmista lentoyhtiöbrändeistä. Se on myös yksi vanhimmista lentoyhtiöistä, koska se on perustettu jo vuonna 1927. Iberia tarjoaa lentoasiakkailleen 109 kohdetta 39 eri maassa. Lentoyhtiön pääkonttori on Madridissa ja sen kotikenttänä toimii Bajarasin lentoasema. Iberiaa kutsutaan johtavaksi lentoalan yritykseksi Euroopan ja Latinalaisen Amerikan lentomarkkinoilla. Lentoasiakkaiden tyytyväisyydestä huolehtii Iberialla yli 10 000 työntekijää ympäri maailman.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Iberialla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Iberialla lähtöselvitys onnistuu joko verkossa tai lentokentällä. Lentoyhtiö suosittelee verkossa tehtävää lähtöselvitystä vaivattomuuden vuoksi, koska sen ansiosta sinun ei tarvitse jonottaa lentokentällä sekuntiakaan! Tee lähtöselvitys verkossa, niin voit lisäksi valikoida istuimesi etukäteen, vastaanottaa tarkastuskorttisi sähköpostiisi ja tulostaa sen valmiiksi lentokentällä esitettäväksi. Lentokentällä tehtävä lähtöselvitys on suotavaa silloin, kun matkustat ryhmässä tai esimerkiksi lemmikkisi kanssa tai tarvitset apua lähtöselvityksen teossa.

Matkatavarat ja kulut

Iberialla matkustaessasi voit ottaa mukaasi matkustamoon yhden käsimatkatavaran ja yhden henkilökohtaisen tavaran. Yhden käsimatkatavaran mitat eivät saa ylittää 56 x 45 x 25 cm. Nämä säännökset koskevat Tourist- ja Business-matkustusluokkia. Pitkillä lennoilla Business-luokassa matkustavat voivat ottaa mukaansa kaksi käsimatkatavaraa. Ruumaan menevien matkalaukkujen kokonaismitoitukset eivät saa ylittää 158 cm eikä paino saa ylittää 23 kiloa. Ylimääräiset ruumaan menevät laukut ovat Iberialla maksullisia ja niiden paino ei saa ylittää 32 kiloa.

Istuimet

Iberialla istuinpaikat ovat maksullisia ja veloitus vaihtelee kohdemaan mukaan. Voit tehdä paikkavarauksen etukäteen verkkolähtöselvityksesi yhteydessä. Tämä on erinomainen mahdollisuus myös silloin, kun haluat varmistaa paikkasi ystäviesi tai perheesi kesken. Business-luokassa matkustavat voivat tehdä paikkavarauksensa ilmaiseksi. Economy XL -istuimet tarjoavat sinulle enemmän jalkatilaa ja leveämmät istuinosat.

Varausmaksut ja muut maksut

Iberia tarjoaa sen, mitä lupaakin eli mitään ylimääräisiä kustannuksia lentomatkaajille ei ole. Iberialla on kuitenkin joitakin palveluja, joista se ottaa veloituksen. Tällaisia ovat muun muassa lentolippuun tehtävät muutokset, kuten nimenmuutos tai peruutukset. Myös ylimääräisistä matkalaukuista se ottaa veloituksen määrän ja painon mukaan.

Lisäpalvelut

Iberia tarjoaa erityisesti Business-luokan lentomatkustajille erilaisia lisäpalveluja lennon ajaksi. Tällaisia ovat muun muassa Iberian oma langaton viihdejärjestelmä, jonka matkustajat saavat käytettäväkseen lentonsa ajaksi. Sen kautta matkustajat voivat valikoida erilaisia pelejä ja elokuvia ajanvietteeksi. Kaikilla Iberian lennoilla on käytössä myös nopea Wi-Fi-yhteys.

Iberia

4,0/5
19584 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.