Kartta

Halvat lennot Kajaanista Helsinkiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Kajaani kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

105 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

21

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 461 kilometriä

1t 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki Vantaa on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Kajaani kohteeseen Helsinki Vantaa on 105 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1t 5min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Kajaani kohteeseen Helsinki Vantaa.
2 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Kajaani kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Kajaani kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 21 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Kajaanista Helsinkiin

Suoria lentoja Kajaanista Helsinkiin lentää Finnair. Lentoja lennetään sinivalkoisin siivin muutamia päivittäin.

Lennolle lähtö Kajaanin lentokentältä

Kajaanin lentokenttä sijaitsee 8 km päässä Kajaanin keskustasta. Kajaanin lentokentälle pääsee Kattilinjojen Airbus-linja-autoilla mm. Katinkullasta, Vuokatin urheiluopistosta, Vuokatinhovista ja Sotkamosta. Bussit kulkevat lentoaikataulujen mukaisina aikoina. Kajaanin lentokenttä on uudistettu 1990-luvulla. Lentokenttä on pieni ja viihtyisä, ja siellä palvelee kahvila-myymälä Air-Cafe, josta voi ostaa pientä purtavaa joko paikan päällä nautittavaksi tai matkaevääksi. Matkustajien käytössä on myös ilmainen wifi-yhteys, jota voi käyttää ilman erillisiä tunnuksia ja salasanoja.

Lennolta saapuminen Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 5 km Vantaan Tikkurilasta ja 20 km Helsingin keskustasta.

Suora junayhteys tarjoaa kätevimmän reitin lentokentältä Helsinkiin ja Vantaalle. Matka Helsinkiin maksaa seutulipun verran eli 5,50€ ja Vantaalle 3,20€. Osta lippu etukäteen kioskilta, aseman automaatista tai HSL:n mobiilisovelluksella. Junat pysähtyvät muun muassa Pasilassa, Tikkurilassa ja Martinlaaksossa. Voit tarkistaa juna-aikataulut täältä: I-juna, Lentoasema - Myyrmäki - Helsinki ja P-juna, Lentoasema - Tikkurila - Helsinki

Lentokentältä pääsee kätevästi Helsingin keskustaan myös HSL:n busseilla. Bussit numero 615 ja 415 kulkevat Rautatientorille ja bussi 617 Hakaniemeen. Pyydä kuljettajalta seutulippu, joka maksaa 5,50€. Myös useat kaukoliikenteen bussit kulkevat lentokentän kautta. Niin paikallisbussien kuin kaukoliikenteen linja-autojen pysäkit sijaitsevat kätevästi aivan terminaalien edessä.

Taksimatka lentokentältä Helsingin keskustaan kestää liikenneruuhkista riippuen 30-40 minuuttia ja matka maksaa keskimäärin 45€.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat kotimaassa

Muistathan tarkistaa, miten pakkaat matkatavarasi oikein. Lentoyhtiöiltä ja lentokentiltä saat lisätietoa siitä, mitkä matkatavarat ovat sallittuja käsimatkalaukussa kuljetettaviksi ja mitkä tulisi laittaa ruumaan meneviin matkalaukkuihin. Lue lisää Finnairin käsimatkatavaraohjeista ja muista matkatavararajoituksista. Lentokentälle kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti lomakausina lähtöselvitys, matkatavaroiden jättö ja turvatarkastus voivat ruuhkautua. Tiedäthän, että kotimaassa matkustaessa sinulla tulee olla mukanasi virallinen henkilötodistus, vaikka et tarvitsekaan passia.

Hyvä tietää: Helsinki

Sää ja ilmasto: Kainuun ja etelärannikon säät eroavat toisistaan huomattavasti. Lauhat talvet ja raikkaan tuuliset kesäillat ovat tuttuja Helsingissä, kun taas pohjoisessa talvet ovat lumisia ja kesän keskilämpötilat ovat alle 20 astetta.

Hintataso: Helsingin hintataso on korkeampi kuin Kainuun. Ostoksilla käydessä hintaeron huomaa, mutta erityisesti Helsingin ravintoloissa hinnat ovat selvästi kalliimmat. Esimerkiksi oluttuopin saa Kajaanissa noin 4€, kun taas Helsingin keskustassa se maksaa keskimäärin 6,50€. Jos haluat nautiskella hyvästä ruoasta, kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Helsingissä 75-80€, kun taas Kajaanissa hinta on keskimäärin 40€.

Muuta: Pääkaupunkimme Helsinki on täynnä aktiviteetteja, nähtävää ja koettavaa. Suomenlinna on ykköskohde niin kesäisin kuin talvisin. Kesäkohteista vilkkain on Linnanmäki ja talvisin kannattaa suunnata vaikkapa Brahen kentälle luistelemaan tai Luonnontieteelliseen museoon. Taiteenystävien kannattaa pistäytyä johonkin lukuisista museoista, sillä mm. Kiasman, Ateneumin ja Kansallismuseon vaihtuvat näyttelyt tarjoavat aina mielenkiintoista nähtävää. Lue lisää Helsingin parhaista nähtävyyksistä.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.