Kartta

Halvat lennot Tampere-München

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen München...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Tampere kohteeseen München

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

150 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1642 kilometriä

4t 0min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

SAS

München

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa München on yksi lentokenttä: München.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Tampere kohteeseen München on 150 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
4t 0min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Tampere kohteeseen München.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Tampere kohteeseen München.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Tampere-München

Suoria lentoja Tampereelta Müncheniin ei tällä ole tarjolla, mutta voit pääset kätevästi Tampereelta Helsinkiin Finnairin lennoilla, Helsingistä Müncheniin lentävät mm. Finnair ja Lufthansa .

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin.

Näin pakkaat käsimatkatavarat Lufthansan lennolle.

Saksa on yksi Schengen-maista, joten EU:n sisällä Schengen-alueella matkustettaessa et tarvitse välttämättä passia. Sinulla on kuitenkin oltava mukanasi virallinen kuvallinen henkilökortti. On myös hyvä tehdä virallinen matkustusilmoitus, se onnistuu kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Tampere München -reitille

Skyscannerin avulla löydät halvat lennot Tampere München -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä ja ilmainen; kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Kun olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Tampere München -reitille näppärästi. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Lähtö Tampereelta 

Sijainti

Tampereen kaupungin keskustasta on matkaa 17 km Pirkkalan kaupunginosassa sijaitsevalle lentokentälle. Tampereen kaupungin alueelta on helppoa matkustaa lentokentälle. Linja-auto 1A kulkee Vatialasta ydinkeskustan kautta lentokentälle, matka Koskikeskuksen pysäkiltä lentokentälle kestää noin 30 minuuttia. Voit hypätä linja-auton kyytiin myös vaikkapa Vihilahdessa tai Pirkkalassa.

Taksimatka Tampereen keskustasta kentälle kestää puolisen tuntia ja maksaa arviolta 25€. Kenttäalueella on myös pysäköintipaikkoja niin lyhytaikaseen kuin pitkäaikaiseen käyttöön, voit lukea lisää Tampereen ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä. 

Palvelut

Tampereen lentokentällä on pieni myymälä sekä cafe-shop, jotka ovat avoinna aina lentojen aikataulujen mukaan. Kentällä on myös kaksi kokoustilaa, pankkiautomaatti ja maksuton wifi-verkko.

Saapuminen Müncheniin 

Münchenin lentokenttä sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja kentältä pääseekin mukavasti Müncheniin vaikkapa metro-junalla, S-Bahnilla. Linjat S1 ja S8 kulkevat kentältä kymmenen minuutin välein. Lufthansa tarjoaa kaikille matkustajille mahdollisuuden matkustaa keskustaan Lufthansa Express -bussilla. Lufthansa Express kulkee non-stoppina kentältä keskustaan, yhdensuuntainen matkalippu maksaa 10,50€ ja menopaluulippu 17€. Kentän kautta pääsee helposti myös muualle Saksaan ja ympäri Eurooppaa Flixbus-busseilla.

Hyvä tietää: München

Näe ja koe: Oktoberfestin lisäksi Münchenistä löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Tee visiitti Schwabingin taitelijakortteliin, näe Pyhän Pietarin kirkko ja vieraile Nymphenburgin linnassa. Lue lisää Münchenin parhaista nähtävyyksistä! Tyypillinen keskieurooppalainen ilmasto takaa leudot talvet ja pidemmät kesät kuin Suomessa. Hyvät matkustuskuukaudet ulottuvat huhtikuusta aina lokakuulle saakka.

Hintataso: Münchenissä hintataso on melko sama kuin Suomessa. Lounas Münchenin ravintoloissa on melko samanhintainen kuin Suomessa, mutta kolmen ruokalajin illallinen puolestaan on Münchenin muutaman kympin edullisempi.

Tiedot on tarkistettu syyskuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.