Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Vertaa autonvuokraushintoja kohteessa Saksa Skyscannerilla

Lennätpä kohteeseen Saksa vain viikonloppureissulle tai pidemmäksi ajaksi, voit vähentää saapumishetken matkastressiä vuokraamalla auton. Skyscannerin avulla löydät helposti parhaat tarjoukset monilta autonvuokraamoilta. Kerro vain päivät jolloin autoa tarvitset, ja me näytämme sinulle mitkä autot ovat saatavilla ja miltä vuokraamoilta. Ja mikä tärkeintä, näytämme parhaat hinnat.

Saat enemmän irti matkastasi kun vuokraat auton. Sinun ei tarvitse odotella julkista liikennettä kohteessa Saksa. Sen sijaan voit astua ulos lentokoneesta, ja aloittaa seikkailusi heti. Sinun ei tarvitse yrittää ängetä täpötäyteen bussiin matkalaukkusi kanssa.

Nauti päiväretkistä ilman häsläystä, illoista ulkona ilman että tarvitsee miettiä miten pääsee takaisin hotellille, tai kauppareissusta ilman kipeitä käsiä (jos olet omatoimikohteessa).

Tarvitsetpa sitten suuren tila-auton perheellesi, kaksipaikkaisen kaupunkikruiserin romanttiselle lomalle, tai jotain siltä väliltä, löydät sen meiltä. Kun vertaat vuokra-autoja kohteessa Saksa, me näytämme sinulle parhaat tarjoukset laajasta valikoimasta, joten voit valita sopivimman auton sopivimmalla hinnalla.

Autonvuokraussivuillamme on kaikki tiedot mitä tarvitset autonvuokraamoista kohteessa Saksa, ja kaupunkioppaamme auttavat sinua suunnittelemaan matkasi, jotta saat siitä kaiken irti. Jos tarvitset hotellin kohteessa Saksa, Skyscannerilla voit vertailla myös niitä, ja löytää parhaat tarjoukset.

Muistathan pakata matkaan ajokorttisi, sillä autonvuokraamot kohteessa Saksa haluavat nähdä sen, ennenkuin saat jatkaa matkaasi autolla.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.