Kartta

Halvat lennot Dusseldorfiin

Dusseldorff on Saksan mainos- ja muotiteollisuuden keskus, mutta myös viehättävä kaupunkikohde vanhoine kaupunkineen ja ravintoloineen. Kooltaan se on Saksan yhdeksänneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Reinin ja Düssel-joen yhtymäkohdassa.

Nähtävyydet & aktviteetit

Dusseldorffin arkkitehtuuri on näyttävää ja nykyaikaista, lukuun ottamatta vanhaa kaupunkia. Rheinturm Düsseldorf on 240 metriä korkea teletorni, jota pidetään maailman suurimpana digitaalisena kellona. Gehry-rakennukset kohoavat ylväinä kaupungin mediasatamassa. Myös Euroopan ensimmäinen pilvenpiirtäjä Wilhelm-Marx-Haus on ylväs näky. Vanhakaupunki Altstadt on viehättävä ja täynnä ravintoloita ja  pubeja, joita löytyy täältä yli 250. Aldstadtin keskus on Reinin rannalla sijaitseva Burgplatz, jossa sijaitsee muun muassa Schlossturm-linnatorni, jossa on vesiliikennettä esittelevä museo. Siellä on myös Kärrynpyörä-suihkulähde sekä muita veistoksia ja patsaita.  Aquazoo ja Löbbeckemuseo on suosittu uonnonhistorianmuseon ja eläintarhan yhdistelmä. Goethe Museossa on näytteillä 1000 esinettä ja teosta Goethen elämän varrelta. Suosittuja aktiviteetteja Dusseldorffissa on myös poiketa jokireisteilyllä tai poikeita paikallisissa panimoissa.

Ruoka

Saksalainen pubiruoka makkaroineen ja hapankaalineen kukoistaa Dusseldorffissa. Olut on paikan suosituin juoma. Kaikkia näitä löytää erittäin hyvään hintaan tarjolla esimerkiksi Brauerei-oluttuvissa mutta myös monissa muissa ravintoloissa, joita on ympäri vanhankaupungin ja jonkin verran muuallakin kaupungissa. Dusseldorffissa on mahdollista syödä myös etnistä ruokaa, edullisesti ja autenttisesti laitettuna. 

Ostokset

Königsallee on koko maan tunnetuimpia ostoskatuja ja se on 200 vuotta vanha. Sen vieressä sijaitseva japanilainen kaupunginosa tuo oman leimansa alueelle.

Kaupungin pääkadun Königstrassen viereltä löytyy pikkukauppoja ja Königsstrassen poikkikadulta Schadowstrasselta saksalaisten tavarataloketjujen tavarataloja. Vanhoista kortteleista löytyy viehättäviä putiikkeja.

Ilmasto

Dusseldorffin talvet ovat leutoja ja lämpötila harvoin laskee pakkasen puolelle. Paras lomailuaika on heinä-elokuu, tosin tällöinkin kuten ympäri vuoden satelee paljon. Kaupungissa myös tuulee paljon, koska Reinjoki ja Ruhr ovat vieressä.

Lennot

Skyscannerilla löydät lennot Dusseldorffiin  helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.


Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Düsseldorf lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.