Kartta

Lennot Kölniin

Miten löydät halvat lennot Kölniin?

Köln on todella nähtävyyksien kaupunki, josta löytyy myös erittäin rikas kulttuuritarjonta. Saatatkin huomaamatta viettää koko lomasi Kölnin museoita ja taidegalleroita kierrellen. Lennot Kölniin ja sen leppoisaan tunnelmaan sinut kyyditsee Skyscanner, jonka lentohaun kautta pääset tarkastalemaan lukuisia lentoja Kölniin. Houkutteleeko loma, mutta haluat hetken vielä seurata lentohintoja? Hintavahti on mitä oivallisin työkalu sinulle ja saat viimeisimmät lentohinnat Kölniin tietoosi suoraan sähköpostiisi!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Kölniin

Helsinki-Vantaan lentoasema, Tampere-Pirkkalan lentoasema ja Rovaniemen lentokenttä tarjoavat reittejä Kölniin. Muualta Suomesta lennettävät reitit pysähtyvät Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Kölniin?

Suomesta lentoja Kölniin operoidaan muun muassa Austrian Airlinesin, Lufthansan ja Turkish Airlinesin toimesta.

Kölnin lentokentät

Köln-Bonnin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 15 kilometrin päässä Kölnin keskustasta. Se on yksi Saksan viidestä lentoyhtiöstä, jotka toimivat 24 tuntia vuorokaudessa. Lentokentältä keskustaan pääsee toki taksillakin, mutta näppäriä vaihtoehtoja ovat myös bussi ja juna.

Milloin on parhain aika vierailla Kölnissä?

Köln on ympärivuorokautinen kaupunkikohde, jossa vallitsee aina positiivinen ilmapiiri - oli mikä tahansa vuodenaika! Kesäaika heinäkuusta elokuuhun ovat Kölnissä aurinkoisia ja miellyttäviä, mutta tuolloin ilmasto voi olla varsin kostea. Syksyaika on Kölnissä parhainta aikaa nähtävyyksien kiertelyyn. Syksyllä ja keväällä hotellien hinnat ovat alhaiset, koska tuolloin ruuhkaisin turistikausi ei ole vielä päällä.

Mitä nähdä ja tehdä Kölnissä?

Ensisijaisesti Köln tunnetaan näyttävistä katedraaleistaan, mutta tämä näyttävä historiallinen kaupunki tarjoaa paljon muutakin vierailijoilleen. Sen menneisyys ylettyy nimittäin tuhansien vuosien taakse aivan roomalaisten siirtokuntien aikaan. Kaupungin suosituin nähtävyys eli Kölnin tuomiokirkon rakentaminen aloitettiin jo 1200-luvulla, mutta se valmistui vasta 1800-luvulla. Erityisesti sen 157 metriin kohoavat tornit saavat turistien kamerat räpsymään. Köln on myös täynnä muesoita ja gallerioita, joissa voi tutkia kaupungin yli 2000-vuotista historiaa. Kölnin kaupunginmuseo sekä Kölnin roomalais-saksalainen museo ovat vierailun arvoisia. Saksassa kun ollaan, niin monen lomailijan ohjelmaan kuuluu istua Kölnin monissa olutkuppiloissa ja shoppailla armottomasti. Näitä aktiviteetteja kannattaa harrastaa erityisesti vanhassakaupungissa!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Kölnin tuomiokirkko, Kölnin kaupungintalo, Dome´s Treasury, Skulpturen Park

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Köln lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.