Kartta

Lennot Frankfurtiin

Miten löydät halvat lennot Frankfurtiin?

Oletko suuntaamassa Frankfurtiin työn vai viihteen merkeissä? Olipa matkasi tarkoitus mikä tahansa, Skyscannerin avulla löydät parhaimmat lennot Frankfurtiin juuri oikealla hetkellä. Jos olet joustava Frankfurtin matkasi aikataulujen suhteen, kannattaa ottaa käyttöön Skyscannerin Hintavahti, joka ilmoittaa sinulle välittömästi, kun lennot Frankfurtiin ovat halvimmillaan. Skyscannerin lentohaku on ylivoimaisesti markkinoiden tehokkaimpia, koska saat parhaimmat lentotarjoukset Frankfurtiin aivan muutamissa sekunneissa.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Frankfurtiin

Suorat lennot Frankfurtiin tarjoaa Suomessa ainoastaan Uudellamaalla sijaitseva maamme päälentokenttä eli Helsinki-Vantaan lentoasema. Muualta Suomesta kulkee reittejä Frankfurtiin, mutta niihin kaikkiin kuuluu yksi välilasku Helsingissä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Frankfurtiin?

Helsingistä Frankfurtiin lentää nopeimmillaan alle kolmessa tunnissa. Lennot Frankfurtiin Suomesta tarjoavat muun muassa Air Berlin, Finnair, Air Baltic ja Air China.

Frankfurtin lentokentät

Frankfurtin lentoasema on yksi Euroopan vilkkaimmista lentokentistä. Tämän selvittää se, että kaupunki on maailman tärkeimpiä liikekeskuksia ja työmatkailu on siellä vilkasta. Nopeimmin pääset Frankfurtin lentokentältä keskustaan junalla, koska matka itsessään vie vain vartin. Junat, jotka kulkevat keskustaan, ovat vuorotunnuksiltaan S8 ja S9. Kun olet päässyt perille Frankfurtin keskustaan, on kaupungissa erittäin helppo liikkua. Saksalainen liikenneverkosto on aina ajallaan, mutta myös kävellen pääset helposti joka paikkaan.

Milloin on parhain aika vierailla Frankfurtissa?

Ihan ensimmäiseksi on hyvä muistaa, että Frankfurt on yksi maailman tärkeimpiä bisneskeskittymiä, joten siellä järjestetään paljon messuja ja konferensseja. Tämä vaikuttaa väistämättä kaupungin hotellivaraustilanteeseen. Etenkin syksyllä kaupungissa järjestetään erilaisia tapahtumia, joten jos matkasi ajankohta osuu syys-lokakuuhun, niin varausten ja lentojen kanssa kannattaa olla liikenteessä ajoissa. Myös yleiset loma-ajankohdat kouluissa pääsäis- ja talvilomineen ruuhkauttavat kaupunkia ajoittain, mutta muuten Frankfurt on ympärivuotinen kaupunkikohde.

Mitä nähdä ja tehdä Frankfurtissa?

Frankfurtissa tuoksuvat setelitukot ja tämä näkyy myös kaupungin katukuvassa. Se on oivallinen shoppailukaupunki, mutta luottoa kannattaa varata käyttöön tarpeeksi ja vähän ylikin! Parhaimmat shoppailualueet Frankfurtissa sijaitsevat pääkatu Zeilin ympäristössä, josta löytyy sekä luksusputiikkeja että tavaratalojakin, kuten Zeilgalerie. Frankfurt on erittäin kansainvälinen kaupunki, joten sieltä löytyy myös todellisia huippuravintoloita kulinaristeille. Herkuttelijoiden kannattaakin ottaa suunta paikallisten kesken kutsumalle ”Mässykujalle”, jossa on eri hintaisia kahviloita ja ravintoloita eri makuihin. Monesti Frankfurt jää bisnesmaineensa varjoon siten, että ihmiset unohtavat sen olevan myös mielenkiintoinen historiallinen ja kulttuurinen keskittymä. Sieltä löytyy esimerkiksi paljon merkittäviä museoita ja taidegallerioita, joissa riittää katseltavaa. Katsauksen historiaan luovat kaupungin muutamat juutalaismuseot, kuten Museum Judengasse. Städel Museum sen sijaan tarjoaa vierailijoille maailmankuulujen taiteilijoiden teoksia Picassosta Goghiin. Jos tarvitset hieman raikasta ilmaa suuren kaupungin kaduilta, on pyöräily erittäin suosittu aktiviteetti Frankfurtissa. Ota siis pyörä allesi ja tutustu vaikkapa Frankfurtin kauniisiin puistoihin, kuten Palmengarteniin.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Main Tower, Frankfurtin katedraali, Römer, Paavalinkirkko, Goethe House.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Frankfurt am Main lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.