Hampuri

19.12.2019 - 20.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Alt Lohbrügger Hof, Kleinhuis Hotel Mellingburger Schleuse sekä Holiday Inn Hamburg - City Nord ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Hampuri perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Hampuri klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Hampuri

alkaen 86 €
alkaen 108 €
alkaen 170 €

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 93 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Hampurissa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 137 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille joulukuussa viime vuonna oli 122 € per yö. Tämä on 3 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 119 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Hampuri odotettu keskilämpötila kuukautena joulukuu on 2,3 °C/36,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 22,1 °C/71,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −0,7 °C/30,7 °F.
Kohteen Hampuri lähin lentokenttä on Hampuri kans.väl. (HAM) (8,56 km).

Suunnittele matka kohteeseen Saksa