Kartta

Lennot Stuttgartiin

Miten löydät halvat lennot Stuttgartiin?

Kuvittele tämä: sinä ja Stuttgartin vehreät kukkulamaisemat, aurinko ja alueen luomuviiniä lasissa. Tämä mielikuva voi olla mahdollista jo huomenna, koska Skyscannerin avulla saat selville kaikki halvat lennot Stuttgartiin. Skyscannerin lentohaku on markkinoiden tehokkaimpia, koska vain sekunneissa eteesi avautuu satojen lentoyhtiöiden hinnat ja reittitarjonta. Lähde matkalle jo tänään!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Stuttgartiin

Suomesta lentoja Stuttgartiin operoi Helsinki-Vantaan lentoasema. Suomesta ei lennetä suoria lentoja Stuttgartiin ollenkaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Stuttgartiin?

Useat lentoyhtiöt operoivat lentoja Stuttgartiin Suomesta, mutta lennot eivät ole koskaan suoria, vaan vaativat vähintään yhden välilaskun. Näitä lentoyhtiöitä ovat muun muassa Air Baltic, Finnair ja Bulgaria Air.

Stuttgartin lentokentät

Stuttgartin lentoasema sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Stuttgartin kaupunkialueesta. Lentokentältä keskustaan pääsee taksilla, junalla, metrolla tai bussilla. Esimerkiksi junalipun voit ostaa jo etukäteen verkosta ennen matkaasi. Metro löytyy helposti toimivien ohjeistusten vuoksi Stuttgartin lentokentällä. Matka kestää metrolla lentokentältä Stuttgartin rautatieasemalle noin 27 minuuttia.

Milloin on parhain aika vierailla Stuttgartissa?

Turistikausi on Stuttgartissa kiihkeimmillään toukokuusta lokakuuhun, koska tuolloin siellä on vuoden parhaimmat kelit. Tarkemmin lennot Stuttgartiin kannattaa hankkia välille toukokuu syyskuu. Stuttgartin hyvä puoli on sen ympärillä olevat vuoristot, jotka pitävät sään mukavan lämpimänä, mutta ei liian kuumana. Talven kylmin aika kaupungissa kestää joulukuusta maaliskuuhun. Ruuhkaisimpia aikoja kaupungissa on esimerkiksi syyskuusta lokakuuhun kestävä Stuttgarter Frühlingsfest -festivaali, joka tuo yhteen viskin ystävät ympäri maailmaa. Tiesitkö muuten, että Oktoberfestin jälkeen maan suosituin olutfestivaali Volksfest järjestetään juuri Stuttgartissa. Kävijöitä festivaaleilla on 3,5 miljoonaa vuosittain, joten tämä on hyvä huomioida, kun on hankkimassa itselleen lentoja Stuttgartiin.

Mitä nähdä ja tehdä Stuttgartissa?

Uskomattoman vehreä Stuttgart houkuttaa vierailijoiksi erityisesti viinin ystäviä. Voisikin sanoa, että kaupunki on oikea herkkusuiden taivas! Kirsikkana kakun päällä matkailijat pääsevät tutustumaan maailman tunnetuimpiin autoihin muun muassa Mercedes-Benz-museossa. Jos on Stuttgartissa ensimmäistä kertaa, kannattaa tutkiminen aloittaa kaupungin pääkadulta Königstrasselta, jonka varrelta löytyy kivoja shoppailumahdollisuuksia, pubeja ja kahviloita. Calwer Strasse sen sijaan on Stuttgartin tärkeintä ravintola-aluetta, jossa paikkoja löytyy jokaiseen makuun. Viinivaellus on suosittu aktiviteetti kaupungissa ja samalla pääsee tutustumaan alueen viinituottajiin. Stuttgart on osavaltion pääkaupunki, mikä tekee siitä alueen merkittävimmän kulttuurikeskuksen. Tästäpä syystä kannattaa ehdottomasti buukata liput joihinkin sen korkealaatuisista oopperoista tai teattereista.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Solituden linna, Mercedes-Benz-museo, Altes Schloss, Schillerplatz

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Stuttgart lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.