Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Bremen - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

alam
eury
sixt
avis
thrf
budg

Autonvuokraus Bremenin lentokentällä

Tiedot on tarkistettu kesäkuussa 2015

Olit sitten saapunut historialliseen Bremeniin tai matkalla lähellä sijaitsevaan eläväiseen Hannoveriin, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla.

Auton vuokraaminen lentokentällä

Bremenin lentokentällä toimii useita autonvuokrausyrityksiä, muun muassa Avis, Hertz, Europcar ja Sixt. Kaikki autovuokrausyritykset sijaitsevat Terminaali 3:ssa, vastapäätä check-in -tiskiä. Yritysten aukioloajat ovat joustavat; auton palautus onnistuu usein myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Huoltoasemat lentokentän lähellä

Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä

Lähimmät huoltoasemat löytyvät kentän itäpuolelta, Neuenlander Straßen varrelta. Beermann Tanksstellen sijaitsee osoitteessa Neuenlander Straße 170, Jett-Tankstelle Neuenlander Straße 119 sekä Shell Neuenlander Straße 25. Kaikki edellä mainitut sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä A1-moottoritien liittymästä.

Lentokentän länsipuolelta löytyy Shell, osoitteesta Huchtinger Heerstraße 55, lähellä 75-tietä, noin 3,5 kilometrin päässä lentokentästä.
Etelästä päin ajettaessa matkan varrella on HEM Tankstelle, osoitteessa Bremen Straße 112 sekä Shell, Bremen Straße 102, noin parin kilometrin päässä lentokentästä.

Ajaminen lentokentältä/lentokentälle

Lentokenttä on hyvin lähellä kaupungin keskustaa, noin 3,5 kilometriä kaupungin eteläisestä osasta. Bremenin moottoritieristeys on tärkeä liikennesolmu moottoriteiden A27 Cuxhaven-Bremerhaven-Hannover ja A1 Hamburg-Osnabrück-Rheinland välillä.

Lentokentälle pääsee moottoritie A1 pitkin; se kulkee kaupungin eteläpuolitse. Jos olet tulossa esimerkiksi Ruhrin alueelta, Hampurista, Hannoverista tai Osnabrückista, käänny moottoritieltä kohti lentokenttää kohdassa, jossa on kyltti Arsten. Lentokentälle pääsee moottoritie A1:stä risteävää A281-tietä pitkin.
Jos olet tulossa Cuxhavenista tai Bremerhavenista, aja A27 moottoritietä pitkin ja käänny Bremen-Überseestadtin ulosajotietä, jatka Bundesstraße B6 tietä pitkin ja lopulta moottoritietä A281. Seuraa lentokentälle ohjaavia kylttejä.
Jos saavut Oldenburgista, aja Bundesstraße B75 pitkin ja sitten moottoritietä A281 pitkin. Seuraa lentokentälle ohjaavia kylttejä.

Kohteita lähellä Bremeniä

Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Bremenin lentokenttää.

Hannover

Hannover on vehreä ja aktiivinen suurkaupunki, jossa on vilkas kulttuurielämä ja runsas tapahtumatarjonta.

Bremenin lentokentältä on noin tunnin ajomatkan Hannoveriin. Aja ensin lentokentältä 6n-tietä itään, kohti A1-moottoritietä. Suuntaa moottoritien liittymästä kohti Hannoveria. Aja moottoritie A1:stä Bremen Kreutzin liittymään saakka, josta käänny itään moottoritielle A27. Dreieck-Walsroden liittymästä suuntaa Hannover/Westerholz -opasteen mukaista reittiä ja jatka A7-tietä pitkin. Langenhagenin kohdalla on liittymä, josta pääsee kätevästi Hannoverin keskustaan.

Serengeti Park Hodenhagenin safaripuisto

Pohjois-Saksan suurin safari- ja vapaa-ajan puisto, jossa on 1500 eri eläinlajia ja jopa 200 apinaa ulkoilma-aitauksissa. Puistossa on myös vesipuisto.

Bremenin lentokentältä ajaa noin 50 minuuttia Serengeti Park Hodenhageniin. Aja ensin lentokentältä 6n-tietä itään, kohti A1-moottoritietä. Suuntaa moottoritien liittymästä kohti Hannoveria. Aja moottoritie A1:stä Bremen Kreutzin liittymään saakka, josta moottoritielle A27, suuntana Hannover. Käänny A7-tielle Hannover/Westerholz -opasteen suuntaan ja lopulta käänny kohti Westenholzia liittymästä, jossa opaste Westenholz/Ostenholz/Hodenhagen/Krelingen; tästä on puistoon noin 5 kilometrin ajomatka.

Fischerhuden kylä

Wümme-joen varrella sijaitseva maalaiskylä on rauhallisuuden ja rentoutumisen tyyssija. Soiden, hiekkanummien, metsien ja dyynien koristama Fischerhude tunnetaan myös kuulusien saksalaisten maalareiden Otto Modersohnin ja Clara Westhoffin kotipaikkana.

Bremenin lentokentältä on noin 1 tunnin ajomatka Fischerhudeen. Aja ensin lentokentältä 6n-tietä itään, kohti A1-moottoritietä. Suuntaa moottoritien liittymästä kohti Hannoveria. Jatka A1 tietä pitkin Oyteniin asti, jossa suuntaa kohti Achimia. Jatka matkaa Am Triften, Zum Bahnhof ja K2 -katuja pitkin noin 10 kilometrin verran, kunnes olet perillä.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.