Kartta

Lennot kohteeseen Thaimaa

Taianomainen Thaimaa

Thaimaata voi kutsua klassiseksi rantalomakohteeksi, jonkalaiseksi se on kehittynyt viimeisien vuosikymmenten aikana. Alkujaan tämä eksoottinen maa saarineen tunnettiin reppureissaajien ja elämäntapahippien paratiisina, mutta tänä päivänä lennot Thaimaahan hankkivat sekä perheelliset että pariskunnat.

Thaimaan lomasaaret ovatkin yhtä monimuotoisia kuin sen matkaajansa. Täydenkuunjuhlijat suuntaavat etelärannikolle Koh Phanganille, jossa bileet jatkuvat aina aamuun saakka. Koh Taolta sen sijaan haetaan vedenalaisia elämyksiä sukelluksen parista ja meneväisen kaupungin maineessa oleva Phuket sopii erinomaisesti lapsiperheille. Pienten matkaajien kanssa reissaaville suosittelemme myös rauhallista Hua Hiniä, josta löytyvät kaikki mukavuudet monipuolisista ostoskeskuksista laadukkaisiin hotelleihin. Thaimaan pääkaupunki Bangkok on kiehtova sekoitus pilvenpiirtäjiä ja muinaisia temppeleitä. Se sopii erityisesti niille, jotka kaipaavat lomaltaan vilkasta yöelämää, nähtävyyksiä sekä korkealuokkaisia ravintoloita. Mystinen Krabi hurmaa matkaajat postikorttimaisemillaan ja maan kauneimmalla rannalla, mutta se on myös aktiivimatkaajien suosiossa. Olipa kohteesi mikä tahansa näistä, lennot Thaimaahan hankit lomallesi helposti Skyscannerin kautta.

Lennot Thaimaahan löydät helposti Skyscannerin lentohaulla. Kun sijoitat hakukenttään kohdemaaksi Thaimaan, etsimme sinulle kaikki Suomesta operoitavat lentoyhteydet sen kaupunkeihin ja paratiisisaarille. Thaimaan hotellitarjontaan pääset tutustumaan vaivattomasti hotellihaullamme, joka etsii sinulle netin parhaimmat hotellitarjoukset valitsemastasi Thaimaan lomakohteesta. Luethan myös Thaimaan autonvuokrausmahdollisuuksista sivuiltamme!

Lennot Thaimaahan hankitaan tavallisesti sen suosituimpaan sesonkiaikaan eli marraskuun ja maaliskuun välisenä aikana, jolloin lämpötilat pysyttelevät 25-30 asteessa. On hyvä kuitenkin huomioida, että hotellien hinnat ovat tuolloin korkeimmillaan.

Ennen kuin hankit lennot Thaimaahan, voit käydä tutustumassa maan eri kohteisiin Skyscannerin matka-artikkeleista.

Esittelemme siellä esimerkiksi Thaimaan TOP 10 -kohteet sekä Krabin suosituimmat nähtävyydet!

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.