Kartta

Halvat lennot Krabille

Miten löydät halvat lennot Krabille?

Krabi on ollut jo vuosien ajan Thaimaan lomailijoiden suosikki. Eikä ihme, koska sen turkoosin siniset ja läpinäkyvät vedet rantoineen piirtyvät muistikuviisi loppuelämäsi ajaksi. Löydät halvat lennot Krabiin helposti Skyscannerin lentohaulla. Jos et heti halua tehdä päätöstä matkasi ajankohdasta, seuraa lentohintoja Krabiin Hintahälytyksellämme.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Krabille

Krabille pääset lentämään Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Valitettavasti Suomesta ei lennetä suoria lentoja Krabille, vaan vaatii enintään muutaman vaihdon reitin varrella.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Krabille?

Lennot Krabille operoidaan muun muassa Finnairin ja Lufthansan toimesta.

Krabin lentokentät

Krabin lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Krabin keskustasta. Lentoasema toimii kahden terminaalin voimin, joista yksi on kotimaan sisäisille ja toinen kansainvälisille lennoille. Pääset lentokentältä helposti esimerkiksi Krabin keskustaan bussilla tai taksilla.

Milloin on parhain aika vierailla Krabilla?

Lennot Krabille kannattaa hankkia marraskuun ja maaliskuun välisenä aikana. Tuolloin ilmasto on parhaimmillaan ja sadekausi ikävä muisto vain. Jos et halua viettää lomaasi muutaman kymmenen tuhannen muun matkaajan seurassa, niin pahimmat ruuhka-ajat vältät keväällä ja sydänkesällä.

Mitä nähdä ja tehdä Krabilla?

Kun lennot Krabille on takataskussa, alkaa luontaisesti matkan suunnittelu. Onneksi Krabin alue on helppo valloittaa ja suurimman osan lomakohteena on saaren sydän Ao Nang. Ao Nangin lomakylässä aikaansa voi viettää sen valkoisilla aurinkorannoilla ja tehdä ostoksia sen rantakadulla, josta kannattaa napata mukaansa erityisesti paikallisia käsitöitä ja sisustustavaroita. Ao Nang ei ole saaren rauhallisin lomakeskittymä, vaan sen iltaelämä on vilkasta ja vapaata. Onneksi Krabilla voi ottaa hatkat ihmispaljoudesta ja lähteä vaikkapa vaeltelemaan tai vuoristokiipeilemään!

Kuuluisimmat nähtävyydet:Railay Beach, Tiikeriluolatemppeli, Khlong Tomin kuumat lähteet, Khao Phra Bang Khramin luonnonpuisto

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Krabi lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.