Kartta

Halvat lennot Bangkok-Phuket

Lennon tiedot kohteesta Bangkok kohteeseen Phuket

Edullisin paluuhinta viime kuussa

23 €

Suoraa lentoyhtiötä

15

Lentoa viikossa

468

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 683 kilometriä

1h 15min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Thai AirAsia

Phuket

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Phuket on yksi lentokenttä: Phuket.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Bangkok to Phuket on 23 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1h 15min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Bangkok kohteeseen Phuket.
15 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Bangkok kohteeseen Phuket.
Kohteesta Bangkok kohteeseen Phuket lentää 468 lentoa viikossa heinäkuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Bangkok-Phuket

Suoria lentoja Bangkokista Phuketiin tarjoavat muun muassa Bangkok Airways , Thai Air Asia ja Thai Airways.

Lue tarkasti lentoyhtiösi ja lentokentän ohjeet siitä, mitä tavaroita voit pakata käsimatkatavaroihisi ja mitkä tavarat pitää pakata ruumaan laitettaviin matkalaukkuihin. Tutustu tarkemmin eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksiin.

Näin etsit halvat lennot Bangkok Phuket -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Bangkok Phuket -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Voit löytää halvat lennot Bangkok Phuket -reitille myös etsimällä lentoja useille eri lentokentille, samassa kaupungissa tai lähialueilla. Etsi lentoja Skyscannerin matkahaun avulla ja valitse kohta "Lisää lähiseudun lentokentät". Helppoa! Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Bangkok Phuket -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Lue myös lisävinkkimme: Näin löydät halvat matkat ja lentodiilit!

Lähtö: Bangkok

Bangkokin Suvarnabhumi-lentokenttä sijaitsee 25 km kaupungista itään. Kentältä löytyy peruspalveluita kuten kahviloita, myymälöitä ja ilmainen wifi-yhteys. Kentällä on myös mukavia istuimia sekä latauspisteinä tolppia, joissa voit ladata vaikkapa puhelinta tai tablettia.

Liikenneyhteydet keskustasta kentälle ovat hyvät. Voit matkustaa lentokentälle esimerkiksi taksilla, lentokenttäbussilla tai metrolla. Taksi on käytännöllisin ja matka maksaa mittarilla noin 300 bahtia, riippuen tietenkin siitä, mistä lähdet matkaan. Airport Rail Link -lentokenttäjunalla pääset myös kätevästi kentälle. Express-juna on hieman nopeampi ja kalliimpi kuin City Line-juna.

Bangkokin toinen kenttä, Don Meung (Don Mueang) , on Aasian vanhin lentokenttä, josta lentoja Phuketiin lennetään hyvin harvoin.

Phuketin lentokenttä

Phuketin lentokenttä sijaitsee saaren pohjoisosassa, 32 km kaupungista.

Virallinen taksiyhtiö on Taxi Meter. Kyyti Phuketin kaupunkiin maksaa noin 400 bahtia ja kestää 30 minuuttia. Kyyti Patong Beachille maksaa noin 550 bahtia ja kestää 40 minuuttia.

Keskustaan kulkee myös paikallisbusseja. Kyydit ovat hyvin edullisia, mutta jos sinulla on paljon matkatavaraa ja -laukkuja, oma kyyti on suositeltava. Bussit lähtevät terminaalirakennuksen edestä,pohjakerroksesta. Ne ajavat kaupungin linja-autoasemalle. Muita pysäkkejä ovat mm. Boat Lagoon, Heroines Monument ja Surakun Stadium. Matka maksaa 30-100 nahtia, riippuen matkasi pituudesta.

Lentokentältä voi vuokrata auton. Etsi ja löydä vuokra-auto Skyscannerin avulla.

Hyvä tietää: Phuket

Näe ja koe: Phuketin saari on noin 50 km pitkä ja 20 km leveä. Tämä Thaimaan suurin saari tarjoaa mahtavia rantoja - kuten Patong Beach - mutta myös sukellusta, golfia, maisemia, luontoretkiä ja hyvää ruokaa. Yksi Phuketin tunnetuimmista nähtävyyksistä on 45 m korkea Buddha-patsas. Näe myös saaren kymmenet temppelit, kansallismuseo ja maisemat veneretkellä.

Sää ja ilmasto: Ilmasto on lämmin ja miellyttävä ympäri vuoden. Parhaat kelit ovat marraskuun ja maaliskuun välillä. Helteisin jakso on helmikuun ja toukokuun välisenä aikana, silloin keskilämpötilat ovat yleensä + 35–40 asteessa.

Hintataso: Phuketin hintataso on huomattavasti alempi kuin Suomen. Esimerkiksi kolmen ruokalajin illallinen kahdelle henkilölle maksaa Phuketin ravintoloissa yleisesti alle 20€, Helsingissä samantapainen ravintolailta maksaa keskimäärin 70-80€. Pullo virvoitusjuomaa maksaa Suomessa noin 2€, Phuketissa vain 0,50€.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat Phuketiin

Muista, että tarvitset passin matkustaessasi Thaimaahan, mutta jos matkasi kestää alle 90 päivää, et tarvitse viisumia. Matkalle lähtiessä kannattaa tehdä aina myös matkustusilmoitus joko netissä tai tekstiviestillä.

Tiedot on tarkistettu huhtikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.