Krabi

26.2.2020 - 27.2.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Thepparat Lodge Krabi, Thai Hotel Krabi sekä Dee Andaman Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Krabi perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Krabi klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Krabi

alkaen 22 €
alkaen 37 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Krabi?

9,8
Reppureissaajat
9,1
Seikkailumatkailijat
8,5
Ulkoilmaihmiset
7,0
Herkuttelijat
6,5
Yöelämän ystävät
Jäsenten arvostelut (105)
István  Schilling
István Schilling
11.1.2019

Rakkaat ystävälliset ihmiset, kauniit saaret, upeat rantalohkot ja herkullinen ruoka!

ClaudioSe
ClaudioSeMilano
10.1.2018

Krabi on yksi turistikohteista Thaimaassa. Mutta erilaisia rantoja, hyvä kaikenlaiselle väkijoukolle ja budjeteille, ja kauniissa ympäristössä, se on vierailun arvoinen. Ainakin ensimmäisenä yönä voit perustaa itsesi Krabi-kaupunkiin, lähellä jokea

Alexandra Paredes
Alexandra ParedesAventura
11.6.2017

Upea kaupunki. Täydellinen vain oleskella yhden tai kaksi yötä ja mennä saarille. Majoitimme Pak Up-hostellissa. Mahtava hämmästyttävä hostelli!

Lourdes Blanco
Lourdes Blanco
9.2.2020

My expectations were higher than the reality. Too spoiled by tourism, lots of boats everywhere, no space for wildness nature. The most dissapointing was Phi Pi island, it used to be a paradise and is poluted by petrol.

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 19 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Krabissa yöpymiseen on marraskuu, jonka keskiarvohinta 32 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 20 € per yö. Tämä on 11 % edullisempi kuin keskiarvohinta 23 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Krabi odotettu keskilämpötila kuukautena helmikuu on 29,5 °C/85,0 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä maaliskuu, jonka keskilämpötila on 33,9 °C/93,0 °F. Viilein kuukausi on lokakuu, jonka keskilämpötila on 24,6 °C/76,3 °F.
Kohteen Krabi lähin lentokenttä on Krabi (KBV) (8,74 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Phuket (66,68 km)

Suunnittele matka kohteeseen Thaimaa