Kartta

Lentoyhtiöt: United Airlines

United Airlines on Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin lentoyhtiö. Se lennättää päivittäin yli 45 000 lentomatkaajaa ympäri maapalloa. United on myös suuri työllistäjä lentoalalla, ja henkilöstöä sillä onkin lähes 87 800 työntekijän verran. United Airlines kertoo omaavansa laajimman globaalin lentoreittiverkoston joka puolelle maailmaa aina Aasiaa ja Afrikkaa myöten.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 26.1.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää United Airlinesilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

United Airlinesilla voit tehdä lähtöselvityksen verkossa joko varausnumerollasi tai Mileage Plus -jäsenyysnumerollasi. Sähköisesti tehtävä lähtöselvitys aukeaa 24 tuntia ennen matkaasi. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä lähtöselvitystä verkossa, voit sen tehdä vaivattomasti myös United Airlinesin itsepalveluautomaatilla tai lentoyhtiön palvelutiskillä. Mikäli sinulla ei ole lähtöselvitettäviä matkalaukkuja, kannattaa lentokentällä olla viimeistään 60 minuuttia ennen lentoasi, tai jos sinulla on lähtöselvitettäviä matkalaukkuja, kannattaa kentällä olla viimeistään 90 minuuttia ennen lentosi lähtöä.

Matkatavarat ja kulut

Jokainen United Airlinesin lentoasiakas saa ottaa veloituksetta mukaansa yhden henkilökohtaisen tavaran ja tämän lisäksi käsimatkatavaran, kuten pienen laukun, joka mahtuu lentokoneen tavarahyllyyn. Henkilökohtaisen tavaran mitat eivät saa ylittää 22 cm x 25 cm x 43 cm, ja toisen laukun koko saa olla enintään 22 cm x 35 cm x 56 cm. Ruumaan menevien matkalaukkujen yhteen laskettu leveys x pituus x korkeus ei saa ylittää 158 cm. Näiden laukkujen painomääräykset määräytyvät palveluluokituksen mukaan aina Economy-luokasta ensimmäiseen luokkaan. Lue lisää United Airlinesin matkalaukkusäännöksistä lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Istuimet

United Airlinesilla on erilaisia tapoja valita mieleisensä istuin tai jopa upgreidata istumapaikkansa. Suurin joustavuus tarjotaan lentoasiakkaille erilaisilla jäsenyyksillä, kuten United Airlinesin Mileage Plus Premier Platinum -jäsenyydellä, mutta esittelemme tässä istuinvalikoiman Economy-luokassa ja Economy Plus -luokassa matkustaville. Economy-luokassa matkaavat voivat tehdä paikkavarauksen lähtöselvityksen yhteydessä ja varausta voi muokata oman verkkovarauksen kautta. Economy Plus -luokka on niille matkaajille, jotka haluavat enemmän jalkatilaa ja leveyttä. Tämä istuinvaraus on maksullinen ja varauksen voi tehdä kertaluontoisesti tai varata pidemmäksi aikaa United Airlinesin jäsenyydellä.

Varausmaksut ja muut maksut

United Airlines ei veloita varsinaisia varausmaksuja, mutta se veloittaa palvelumaksuja, jos sinulla on tarvetta tehdä muutoksia jo varattuun lippuusi. Lippumuutoksia koskevat palvelumaksut United Airlinesilla ovat USA:ssa ja Kanadassa 25 dollaria per puhelu, 30 dollaria matkatoimistossa ja 50 dollaria lentokentällä United Airlinesin palvelutiskillä.

Virvokkeet

United Airlinesin Economy-luokan matkustajat voivat ostaa aterioita ja virvokkeita lennoilla. Valikoimasta löytyy sekä makeisia että suolaisia pikkusyötäviä. Tarjonnasta löytyy myös valmiita välipalaboxeja muun muassa tapas-teemalla. Myös kevyempiä vaihtoehtoja löytyy valikoimasta, kuten erilaisia salaatteja. Ensimmäisen ja Business-luokan matkaajat saavat nauttia ateriakokonaisuuksista veloituksetta. Ensimmäisessä ja Business-luokassa alkupalaksi tarjoillaan lämpimiä alkupaloja, salaattia ja keittoa, alkupala neljästä eri vaihtoehdosta, juustoja tai jäätelöä. Alkupalaa seuraa viiden ruokalajin kokonaisuus. Myös palkitut viinit kuuluvat ateriakokonaisuuteen.

Lisäpalvelut

United Airlines on vastikään lanseerannut oman United-applikaation, jolla matkustajat voivat nopeasti ja vaivattomasti lisätä haluamiansa palveluita varaukseensa. United Airlinesin lentomatkustajat voivat esimerkiksi valikoida lennoilla itselleen mieluisia aterioita, joita on herkullisessa valikoimassa useita. United Airlinesilla voit myös katsoa viihdettä United-applikaation kautta, ja käytettävänäsi on lukemattomia kirjoja luettavaksesi tai tv-sarjoja katsottavaksesi.

United

4,5/5
27728 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.