Kartta

Halvat lennot kohteeseen Varsova

Varsova – Kiehtova kaupunkilomakohde

Puolan pääkaupunki Varsova on tänä päivänä erittäin suosittu kaupunkilomakohde. Tässä hieman rujossa, mutta värikkäässä kaupungissa matkaaja pääsee tutustumaan sekä vanhaan että uuteen Varsovaan. Nähtävää siis riittää, oli tarkoituksena vierailla vain Varsovassa tai tutustua samalla myös lähialueen kohteisiin.

Historia ja nähtävyydet

Varsovan vanhakaupunki on yleensä ensimmäinen paikka, jonne turistit suuntaavat. Sen karhean kauniit rakennukset ovat Unescon suojelemia. Kuninkaallinen reitti on suosiossa vuodesta toiseen. Sen varrella voi ihastella esimerkiksi Varsovan kuninkaanlinnaa ja Kuningas Sigismund III Vaasan patsasta. Uudempia nähtävyyksiä edustaa Kopernikus-tiedekeskus, jossa pääsee tutustumaan interaktiivisesti tieteen maailmaan.

Ruoka ja juoma

Nowy Swiat -katu on Varsovan suosituin ravintolakatu, jonka varrelta löytää sekä laadukkaampia illallispaikkoja että pikaruokakahviloitakin. Vanhakaupunki tunnetaan myös ruokailupaikkana, mutta monen mielestä se on alueena liian ruuhkainen turistirysä. Toisenlaista tunnelmaa kannattaa etsiä uuden kaupungin ul.Fretalta.

Shoppailu & vapaa-aika

Pääkatu Nowy Swiat on erinomainen myös shoppailuun. Sen varrelta löytyvät pikkuputiikit sekä kansainväliset brändit. Vanhakaupunki tarjoaa hyvät mahdollisuudet tuliaisten ostoon. Suosittuja tuliaisia ovat erilaiset käsityöt, elintarvikkeet ja vaatteet. Plac Defilada -aukion ympäristöstä löytyy moderneja ostoskeskuksia.

Milloin Varsovaan?

Paras matkustusaika Varsovaan on kesäkuukausina. Säät suosivat matkailijaa tavallisesti huhtikuusta syyskuun loppuun. Talvikaan ei ole yhtään huonompi vaihtoehto matkustusajaksi, koska Varsovassa on monenlaista kulttuuritarjontaa myös silloin. 

Ilmasto

Varsovan kesäkuukausien keskilämpötila on 20–25 astetta. Ajoittain elohopea voi kivuta jopa 35 asteeseen ja pysytellä siellä pidempäänkin alkukesästä. Kesäkuukaudet jatkuvat aina huhtikuulta syyskuulle. Talvi tulee Varsovaan usein lokakuussa ja jatkuu aina maaliskuulle. Talvella keskilämpötilat pysyttelevät -5 asteen alapuolella.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Varsovaan helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Varsovasta löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Varsova lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.