Kartta

Halvat lennot Phuketiin

Miten löydät halvat lennot Phuketiin?

Ajankohta lennoille Phuketiin on syytä miettiä hyvin tarkkaan, koska Phuket on Thaimaan saarista suosituin. Voit tarkkailla lentoja Phuketiin tilaamalla käyttöösi Hintahälytyksemme, joka lähettää sinulle välittömästi tiedon sähköpostiisi, kun lentohinnat Phuketiin muuttuvat. Näin voit varmistaa itsellesi aina halvimmat lennot Phuketiin!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Phuketiin

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka operoi lentoja Phuketin auringon alle. Suomesta ei valitettavasti ole tarjolla suoria lentoja Phuketiin, vaan yhteys vaatii ainakin yhden vaihdon reitin varrella.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Phuketiin?

Phuketiin pääset matkaamaan muun muassa Finnairin kyydillä.

Phuketin lentokentät

Lennot Phuketiin saapuvat sen kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee noin 32 kilometrin päässä Phuketin keskustasta. Saaren suosituimmat lomakohteet sijaitsevat saaren länsiosassa ja sinne lentokentältä on huomattavasti lyhyempi matka. Phuketin lentokentältä saaren kohteisiin liikutaan joko bussilla tai vuokra-autolla, jos olet sellaisen hankkinut käyttöösi.

Milloin on parhain aika vierailla Phuketissa?

Suosituinta aikaa hankkia lennot Phuketiin on marraskuun ja maaliskuun välinen aika, jolloin saarelle hinkuvat myös tuhannet muutkin matkaajat. Syykin on selvä: tuona aikana ilmasto on ihanteellisin Phuketissa. Jos siis täyteen ahdetut rannat ja ruuhkaumat eivät innosta, suosittelemme ottamaan nokan kohtia Phuketia sesongin ulkopuolella.

Mitä nähdä ja tehdä Phuketissa?

Phuketista tekee mielenkiintoisen lomaparatiisin sen monipuolisuus: sitä rakastavat sekä perhematkailijat että reppureissaajat. Loman tällä paratiisisaarella voi käyttää joko sen kuuluisilla rannoilla, kuten Karon tai Patong Beachilla löhöten tai tehdä jotain aivan muuta, kuten lähteä saarihyppelemään tai golffaamaan! Nähtävyyksiäkin on rutkasti tarjolla, joista suosituimpana 45 metriä korkea Buddha-patsas, joka vartioi Phuketia yläilmoista. Phuketista löytyy itse asiassa jopa 30 temppeliä läpikäytäväksi, mutta jos sinulla on aikaa vain yhdelle, niin piipahda luostarialueen Wat Chalongin temppelissä. Kulinaristiset kokemukset kuuluvat ehdottomasti kaikkien lomasuunnitelmiin. Phuketissa maisteltavaa löytyy sekä aidoista thai-ravintoloista että katukeittiöistä. Monille tulee yllätyksenä, että Phuket on myös erinomainen paikka shoppailla. Ota suunnaksi suosituimmat ostoskeskukset Jungceylon Shopping Mall tai Central Festival Phuket.

Kuuluisimmat nähtävyydet:Patong, Karong Beach, Chinpracha house, Phi Phi Islands

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Phuket lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.