Kartta

Lentoyhtiöt: Austrian Airlines

Austrian Airlines on itävaltalaisten oma lentoyhtiö. Se on Itävallan suurin lentoyhtiö, joka lentää lähes 120 kohteeseen ympäri maailman. Sijaintinsa vuoksi Austrian Airlines on kuitenkin keskittynyt lähinnä Euroopan kaupunkikohteisiin. Tiesitkö muuten, että Austrian Airlines on osa maailmankuulua Lufthansa-lentoyhtiötä? *Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 26.1.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Austrian Airlinesilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Voit tehdä lähtöselvityksen Austrian Airlinesilla joko verkossa tai lentokentällä. Suurimpaan osaan Austrian Airlinesin tarjoamista lentokohteista pystyt tekemään lähtöselvityksen verkossa jopa 47 tuntia ennen matkaa. Huomioithan, että teet lähtöselvityksen paljon vikkelämmin, kun lataat Austrian App -applikaation Apple Storesta tai Google Playsta. Kun olet tehnyt lähtöselvityksen verkossa, sinulle lähetetään tarkistuskortti mobiilina, mutta voit toki printata kortin myös paperille kotona. Lähtöselvitysajat vaihtelevat Austrian Airlinesin operoimilla lentokentillä, joten aikatauluihin kannattaa tutustua etukäteen lentoyhtiön omilla sivustoilla.

Matkatavarat ja kulut

Austrian Airlinesilla matkustamoon mukaan otettava matkatavaramäärä riippuu täysin matkustusluokastasi. Economy-luokassa voit ottaa käsimatkatavaraksi yhden ilmaisen henkilökohtaisen tavaran, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun sekä lisäksi matkalaukun, joka painaa enintään 8 kiloa. Business-luokassa matkustavat voivat ottaa mukaan kaksi enintään 8 kilon matkalaukkua. Euroopan lennoilla Economy Class-, Flex- ja Business-luokan matkustajat voivat ottaa mukaan matkustusluokasta riippuen vielä yhden tai kaksi ilmaista laukkua, joiden maksimipaino voi vaihdella välillä 23-32 kiloa.

Istuimet

Voit tehdä istuinvalintasi verkossa Austrian Airlinesin lentoa varatessasi. Voit valita paikkasi siten kuin haluat – ikkunan vierestä, keskeltä tai käytävän vierestä karttapohjaa apuna käyttäen. Sinulla on myös mahdollisuus varata paikka myöhemmin viimeistään 48 tuntia ennen lentoasi verkossa My Bookings -kohdasta tai Austrian Airlinesin asiakaspalvelukeskuksen kautta. Paikkavarausmahdollisuus on voimassa kaikissa Austrian Airlinesin operoimissa lennoissa. Economy Light -luokassa paikkavaraus maksaa 10 euroa, Economy Classic- ja Economy Flex -luokissa paikkavaraus on ilmaista, mutta lisäjalkatila maksaa 25 euroa. Business-luokassa matkaajille paikkavaraus on ilmaista.

Varausmaksut

Austrian Airlines ei veloita varausmaksua suurimmasta osasta tarjoamistaan lennoista, jos varaus tehdään verkossa. Suomalaisilta lentomatkaajilta varausmaksu kuitenkin veloitetaan myös verkossa tehtävistä varauksista, ja maksun suuruus on 10 euroa per suunta. Jos lippuvarauksen tekee asiakaspalvelukeskuksen kautta, matkatoimistossa tai lentokentällä, maksaa varaus Euroopan sisäisillä lennoilla 30 euroa ja kansainvälisillä lennoilla 35 euroa.

Lisäpalvelut

Austrian Airlinesilla voit räätälöidä itsellesi sopivan lentomatkan lentoyhtiön tarjoamilla lisäpalveluilla. Austrian Airlinesin tarjoamia lisäpalveluita on saatavilla monenlaisia, ja niitä hyödyntämällä lentomatka on täysin sinun tarpeisiisi suunniteltu! Uuvuttiko edellinen lento ja kaipaisit enemmän omaa rauhaa? Upgreidaa matkustusluokkasi Economy-luokasta Business-luokkaan. Vai törmäsitkö vanhaan työkaveriisi kentällä ja haluat vaihtaa kuulumiset hänen kanssaan? Hommaa itsellesi ja ystävällesi pääsy lähimpään loungeen ja nauttikaa lentoa odotellessanne vaikkapa lasilliset samppanjaa. Voit myös hankkia lisää jalkatilaa pidemmille lennoille lisäpalveluiden avulla.

Austrian Airlines

5,0/5
5751 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.