Kartta

Halvat lennot Phuketista Bangkokiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Bangkok...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Phuket kohteeseen Bangkok

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

35 €

Suoraa lentoyhtiötä

12

Lentoa viikossa

469

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 683 kilometriä

1t 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Thai AirAsia

Bangkok Suvarnabhumi ja Bangkok Don Meung

2 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Bangkok on kaksi lentokenttää: Bangkok Suvarnabhumi ja Bangkok Don Meung.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Phuket kohteeseen Bangkok on 35 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1t 5min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Phuket kohteeseen Bangkok.
12 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Phuket kohteeseen Bangkok.
Kohteesta Phuket kohteeseen Bangkok lentää 469 lentoa viikossa tammikuusta alkaen.

Näin löydät lennot Phuketista Bangkokiin

Skyscannerin kautta voit etsiä helposti Suomen sisäisiä ja kotimaasta ulkomaille lentäviä reittejä, mutta myös kansainvälisiä maan sisäisiä reittejä. Etsi edullisimmat maan sisäiset lennot Phuketista Bangkokiin lentohaullamme, joka tarjoaa sinulle aina luotettavaa ja päivitettyä tietoa parhaimmista lentodiileistä. Käytössäsi ovat myös monet muut tavat tutkia kohteita ja etsiä halpoja lentoja. Voit hake inspiraatiota matkoihisi matka-artikkeleistamme ja tutustua käteviin "matka-assistentteihisi", kuten Hintavahtiin ja Paras aika varata -työkaluumme.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Phuketista Bangkokiin

Suoria lentoja Phuketista Bangkokiin on tarjolla hyvin, koska itse matka-aika näiden kaupunkien välillä on vain tunnin. Muun muassa Air Asia ja Singapore Airlines tarjoavat lentoja Phuketista Bangkokiin.

Kun lähdet matkaan Phuketin lentoasemalta

Phuketin kansainvälinen lentoasema on Thaimaan toiseksi vilkkain lentoasema. Jopa 16 miljoonaa lentomatkustajaa saapuu vuosittain nauttimaan kaikesta, mitä tämä kaunis saari tarjoaa. Phuketin lentokenttä sijaitsee noin 32 kilometrin päässä Phuketin keskustasta. Phuketin lentokentältä on helppo lähteä jatkamaan välilaskun jälkeen, koska kentällä on erittäin helppo liikkua. Matkustajia palvelee kaksi terminaalia: yksi kansainvälisille ja toinen maan sisäisille matkaajille.

Kun saavut Bangkokiin

Lennot Phuketista Bangkokiin saapuvat Suvarnabhumin lentoasemalle, joka sijaitsee noin 25 kilometriä Bangkokin keskusta-alueesta. Lentokentältä kulkee matkailijoiden iloksi suora junayhteys, joka kyyditsee noin puolessa tunnissa Bangkokin suurkeskustan alueelle. Taksi- ja bussiyhteydet ovat myös hyviä vaihtoehtoja, mutta ruuhka-aikaan saattavat jäädä jumittamaan matkan varrella.

Yleistä tietoa, kun lennät Phuketista Bangkokiin

Thaimaassa matkustavat tarvitsevat mukaansa voimassa olevan passin sekä sähköiset tai tulostetut lentoliput. Suosittelemme hankkimaan matkalle mukaan myös matkavakuutuksen ja voimassa olevat rokotukset.

Tämän osion tiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista aina tarkastuskortistasi lentosi tarkemmat tiedot.

Mitä voit odottaa Bangkokilta

Thaimaan pääkaupunki Bangkok tarjoaa matkailijoille modernia tunnelmaa upeine ostoskeskuksineen, mutta myös perinteisempää Aasiaa, kuten temppeleitä ja kauniita puistoalueita. Bangkokissa on lämmin ympäri vuoden ja talvisinkin lämpötilat pysyttelevät 25-30 asteessa. Aikaero Suomen ja Bangkokin välillä on +5 tuntia.

Hotelli Bangkokista

Bangkok on erittäin suuri metropoli, joten majoitustarjontakin on sen mukainen. Löydä kaikki kaupungin laadukkaimmat hotellit ja edullisimmat hotellidiilit Skyscannerin hotellihaulla.

Tiedot on tarkastettu syyskuussa 2018

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.