Kartta

Lentoyhtiöt: Bangkok Airways

Bangkok Airways on Thaimaan oma lentoyhtiö, joka tarjoaa lentoja useisiin kohteisiin eri puolille Aasiaa. Sen pääkohteita ovat Singapore, Intia, Burma, Malediivit, Laos, Hong Kong, Kiina, Kambodža ja Bangladesh. Bangkok Airways onkin monelle Aasian reppureissaajalle tuttu lentoyhtiö. Vaikka Bangkok Airways markkinoi itseään halpalentoyhtiönä, eivät sen hinnat kuitenkaan aivan tähän kategoriaan sovellu. Siitä kertoo myös Bangkok Airwaysin oma ylellinen nimitys yhtiölle, joka on “Asia´s Boutique Airline”.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Bangkok Airwaysilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Bangkok Airwaysilla voit tehdä lähtöselvityksen verkossa, mobiilina tai lentokentällä. Verkossa tehtävä lähtöselvitys on sinulle kaikkein nopein, koska voit helposti tehdä sen kotonasi. Voit samalla varata myös istuimesi ja vastaanottaa tarkastuskorttisi sähköpostiisi. Myös mobiililähtöselvitys on näppärä, koska vastaanotat kaikki lentoasiakirjasi matkapuhelimeesi. Lentokentällä tehtävä lähtöselvitys onnistuu lähtöselvitystiskillä.

Matkatavarat ja kulut

Bangkok Airwaysilla käsimatkatavaroiden ja ruumaan menevien matkatavaroiden säännökset riippuvat joko lentokonetyypistä tai matkustusluokastasi. Jos matkustat Economy-luokassa, saa ruumaan menevä matkalaukkusi painaa enintään 10 kiloa. Voit myös ottaa mukaasi yhden käsimatkatavaran, joka ei saa ylittää mittoja 50 x 36 x 23 cm tai painaa yli 5 kiloa. Business-luokassa matkustavien ruumaan menevät matkalaukut saavat painaa yhteensä 30 kiloa. Samat käsimatkatavarasäännökset koskevat Business-luokassa ja Economy-luokassa matkustavia.

Istuimet

Bangkok Airwaysilla voit valikoida paikkasi etukäteen, kun teet lähtöselvityksen verkossa. Suurimmassa osassa Bangkok Airwaysin lentokoneista istuimet ovat Economy-luokan istuimia. Joissakin koneissa on myös Business-luokan istuimia. Näiden luokkien erot näkyvät siinä, että Business-luokassa istuimet ovat harvemmassa, niissä on enemmän leveyttä ja jalkatilaa on rutkasti enemmän kuin Economy-luokassa.

Varausmaksut ja muut maksut

Bangkok Airways ei tarjoa hintayllätyksiä varausvaiheessa. Se veloittaa lisämaksuja ainoastaan lentovarauksista, joihin tehdään muutoksia tai jotka peruutetaan.

Lisäpalvelut

Bangkok Airways tunnetaan korkealaatuisesta asiakaspalvelustaan, ja tämä näkyy myös sen muissa palveluissa. Bangkok Airways tarjoaa jotain ainutlaatuista, jota ei ole kovin monella lentoyhtiöllä käytössään: omat Boutique-lounget, jotka eivät suinkaan ole vain business-matkaajien käytössä, vaan kaikkien matkaajien saatavilla! Ja mikä parasta, ne ovat täysin ilmaisia. Boutique-loungen erikoisuuksiin kuuluu myös se, että kaikki asiakkaat saavat nauttia sieltä saatavia ilmaisia välipaloja ja juoda kylmiä tai kuumia juomia. Tiloissa on käytettävissä myös ilmaiset verkkoyhteydet ja lapsille omat leikkipaikat.

Bangkok Airways

3,5/5
2353 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.