Kartta

Lentoyhtiöt: Jetstar Airways

Jetstar Airways on australialainen halpalentoyhtiö, joka on kuljettanut matkaajia eri puolille maailmaa jo vuodesta 2003. Jetstar Airways on täysin lentoyhtiö Qantasin omistuksessa, jonka tarkoitus on tarjota tällä tavoin edullisia lentoja, joissa hinta ja laatu kohtaavat. Jetstar Airwaysin sisarlentoyhtiöt, kuten Jetstar Asia tarjoavat matkaajille myös alueellisia ja kansainvälisiä lentoja. Jetstar Airways lentää viikoittain jopa 4000 lentoa yli 75 kohteeseen ympäri Australiaa, Uutta-Seelantia, Aasiaa ja Tyynen valtameren aluetta.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Jetstar Airwaysilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Lähtöselvitykset riippuvat Jetstar Airwaysilla täysin siitä, mille Jetstar Airwaysin lennolle olet menossa. Jetstar Airways suosittelee nopeimpana tapana lähtöselvityksen tekoa verkossa, koska näin matkaajat voivat vastaanottaa matka-asiakirjansa suoraan sähköpostiinsa tai mobiiliin. Jos matkustat Australian sisäisesti, lähtöselvitys aukeaa kahta päivää ennen ja sulkeutuu tuntia ennen matkaa. Kansainvälisille lennoille lähtöselvitys aukeaa kahta päivää ja sulkeutuu kahta tuntia ennen matkaa. Voit tehdä lähtöselvityksen myös perinteisemmin lentokentän itsepalveluautomaatilla tai lähtöselvitystiskillä.

Matkatavarat ja kulut

Jetstar Airwaysilla lentäessäsi voit ottaa mukaasi yhden käsimatkatavaran, jonka mitoitukset eivät saa ylittää 56 cm x 36 cm x 23 cm eikä se saa painaa 7 kiloa enempää. Tämän lisäksi voit ottaa mukaasi yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten käsilaukun. Huomioithan, että tämä käsimatkatavarasäännös koskee niitä matkaajia, joilla on Starter-, Starter Max bundle-, Starter Plus bundle- ja FlexiBiz bundle -lipputyyppi. Lähtöselvitettävät matkalaukut voivat olla Jetstar Airwaysilla maksullisia, mutta tämä kannattaa tarkastaa lipputyypistäsi.

Istuimet

Istuinten hinta sisältyy Jetstar Airwaysilla kaikkiin lipputyyppeihin, mutta jos haluat varmistaa paikkasi ystäväsi tai perheesi vierestä, kannattaa paikkavaraus tehdä jo etukäteen lentoyhtiön sivustoilta. Haluatko kyetä oikomaan jalkojasi lennon aikana? Tai haluatko mieluiten istua lentokoneen etuosassa ystäviesi kanssa? Hanki tällainen paikka pienellä lisämaksulla Jetstar Airwaysin sivuilta.

Varausmaksut ja muut maksut

Kun teet varauksen suoraan Jetstar Airwaysin sivustoilla maksukortillasi, sinulta ei veloiteta varausmaksua. Huomioithan, että jos sen sijaan teet varauksen erinäisen matkailusivuston kautta, jotka tarjoavat Jetstarin lentoja, voidaan sinulta veloittaa palvelumaksu.

Lisäpalvelut

Jetstar Airwaysilla osataan hemmotella lentomatkustajaa heti lentokoneeseen astuttaessa. Kaikki matkaajat saavat oman mukavuuslaukun, joka sisältää muun muassa niskatuen, korvatulpat, sukat ja hammastahnan ja -harjan. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tarvetta vetää silmälappuja silmillesi, voit viihdyttää itseäsi Jetstar Airwaysin viihdejärjestelmällä, joka löytyy jokaiselta istuinpaikalta. Valikoi sinulle sopivin sisältö: tarjolla on niin musiikkia, tv-sarjoja, elokuvia kuin ajankohtaisia lehtiäkin.

Jetstar

4,5/5
30474 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.