Kartta

Lentoyhtiöt: Aeroflot

Vuonna 1923 perustettu Aeroflot on Venäjän kansallinen lentoyhtiö ja se on myös yksi maailman vanhimmista toiminnassa olevista lentoyhtiöistä. Sen kotikenttänä toimii Moskovan lentokenttä. Aeroflot tarjoaa lentoja ympäri maailmaa aina Aasiasta Afrikkaan ja Euroopasta Pohjois-Amerikkaan. Työntekijöitä Aeroflotilla on sen operoimilla lentokentillä lähes 15 000. Onpa Forbes listannut Aeroflotin myös yhdeksi Venäjän 30:stä suurimmasta yrityksestä.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 23.2.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Aeroflotilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Aeroflotilla on neljä eri mahdollisuutta tehdä lähtöselvitys: sähköisesti, mobiilina, itsepalveluautomaatilla tai lähtöselvitystiskillä. Sähköisesti tehtävä lähtöselvitys Aeroflotin sivustoilla onnistuu aikaisintaan 24 tuntia ja viimeistään 45 minuuttia ennen matkaa. Tämä todellakin säästää aikaasi, koska sinun ei tarvitse tehdä lähtöselvitystä enää kentällä. Aeroflotilla on käytössään myös mobiililähtöselvitys, joka on loistava vaihtoehto kiireisille ihmisille. Vastaanotat siis kaikki lähtöselvitykseen liittyvät tiedot suoraan matkapuhelimeesi. Voit tehdä lähtöselvityksen myös perinteisesti lentokentällä.

Matkatavarat ja kulut

Aeroflot sallii sinun ottaa matkustamoon yhden laukun, joka ei saa ylittää painoltaan 10 kiloa, ja yhden henkilökohtaisen ja pienemmän tavaran, kuten käsilaukun, sateenvarjon tai viltin. Business-luokan matkustajille matkatavarasäännökset ovat samat, mutta suurempi laukku saa painaa enintään 15 kiloa. Ruumaan menevän matkalaukun enimmäisyhteismitat eivät saa ylittää 158 cm, ja niiden sallittu enimmäispaino vaihtelee matkustusluokittain. Business-luokan matkustajien lähtöselvitettävät laukut eivät saat ylittää painoltaan 32 kiloa ja Economy-luokan matkustajien 23 kiloa.

Istuimet

Aeroflotin istuimet vaihtelevat jonkin verran mitoituksiltaan aina matkustusluokittain, mutta niiden mukavuuteen on panostettu, istuitpa sitten missä tahansa osassa konetta. Jokainen matkaaja saa Aeroflotilta matkapakkauksen, joka sisältää terveystuotteita ja muita hyödyllisiä tuotteita lennon aikana. Kaikista istuimista löytyy myös multimediavarustukset. Lapsetkin saavat omat pussukkansa, jotka sisältävät palapelejä, piirustustarvikkeita ja leluja.

Varausmaksut ja muut maksut

Aeroflot veloittaa lentomatkustajiltaan erinäisiä varaus- ja palvelumaksuja. Esimerkiksi Venäjän sisäisten lentojen ja kansainvälisten lentojen varausmaksu on 3,70 euroa. Lipun ostamisesta Aeroflotin matkatoimistosta veloitetaan Venäjällä 14 euroa ja muualla maailmassa 25 euroa.

Lisäpalvelut

Aeroflotin tarjoamilla lisäpalveluilla voit tehdä matkastasi turvallisemman ja helpomman. Lentoyhtiö tarjoaa lentomatkustajille mahdollisuuden hankkia muun muassa matkavakuutuksen ja matkalippuja. Jos matkasi kohdistuu Venäjälle ja Moskovaan, voit hankkia Aeroexpress-junaliput yhdessä lentolippuvarausten yhteydessä.

Aeroflot

5,0/5
32582 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.