Kartta

Lentoyhtiöt: Transavia

Vuonna 1966 perustettu Transavia on hollantilainen halpalentoyhtiö, joka on osa Air France-KLM-yhtymää. Transavia lentää pääasiassa reitti- ja charterlentoja suosittuihin lomakohteisiin Euroopassa ja Välimeren alueilla. Hollantilaiset rakastavat Transaviaa ja se onkin koko maan johtava lomalentoja tarjoava yritys. Transavian ensisijainen kohderyhmä on verkossa toimivat turistiportaalit, jotka palvelevat lentoyhtiölle kuitenkin sitä tärkeintä asiakasryhmää eli yksittäisiä lentomatkaajia, jotka haaveilevat talvesta auringon alla.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Transavialla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Kaikkein kätevin tapa tehdä lähtöselvitys Transavialla on verkossa. Online-lähtöselvitys aukeaa matkaajille aikaisintaan 30 tuntia ja sulkeutuu viimeistään 4 tuntia ennen lähtöä. Mikä on parhainta, voit valita, haluatko tulostaa tarkastuskorttisi paperille vai valitsetko sittenkin mobiililähtöselvityksen, jolloin saat kaikki tarvittavat matka-asiakirjat matkapuhelimeesi. Toki käytössäsi on lentokentällä myös ne perinteisemmät vaihtoehdot, jos satut paikan päälle esimerkiksi viime tingassa eli itsepalveluautomaatti lähtöselvityksen tekemiseen ja lähtöselvitystiski.

Matkatavarat ja kulut

Transavialle voit ottaa käsimatkatavaroita mukaasi yhden sekä tämän lisäksi yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten käsilaukun. Käsimatkatavaran tulee mahtua edellä olevan istuimen alle eli mitoitukset eivät saa ylittää 45 cm x 40 cm x 25 cm eikä se saa painaa yli 10 kiloa. Jos mitoitukset ylittyvät näistä, ei Transavia voi taata sen mahtumista vaihtoehtoiseen paikkaan koneessa. Lähtöselvitettyjä laukkuja saat ottaa mukaasi yhden, mutta se ei saa painaa yli 32 kiloa.

Istuimet

Voit tehdä Transavialle paikkavarauksen ennen lentoasi. Se pitää kuitenkin tehdä viimeistään 48 tuntia ennen matkaa, jolloin Transavia voi taata, että saat kyseisen paikan. Jos haluat juuri tietyn paikan tietystä osasta konetta, voit tehdä sen vaivattomasti pienellä lisämaksulla. Jos haluat lisäjalkatilaa, maksaa se Basic-hintaluokassa 4 €/suunta tai jos haluat paikan lentokoneen etuosasta, maksaa se 6 €/suunta. Tutustu istuinpaikkamahdollisuuksiin lisää Transavian sivustoilla.

Varausmaksut ja muut maksut

Transavia ei veloita matkustajiltaan ylimääräisiä tai yllättäviä varausmaksuja. Ainoat maksut koostuvat lisäpalveluista tai lippuihin tehtävistä muutoksista. Esimerkiksi alkuperäisen lipun vaihtaminen toiseen lippuun maksaa 50 euroa.

Lisäpalvelut

Transavialla ei ole moniakaan lisäpalveluja lennon aikana tai sitä ennen, mutta lentomatkaajille tarjotaan matkan aikana kylmiä ja kuumia välipaloja, kuten leipiä ja teetä, kahvia tai mehuja. Myös alkoholillisia juomia on tarjolla lisähintaan. Transavialla voit maksaa ostoksesi käteisellä tai luottokortilla.

transavia

5,0/5
12556 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.