Kartta

Lentoyhtiöt: Vietnam Airlines

Vietnam Airlines perustettiin jo 60 vuotta sitten, ja se on onnistunut pysymään yhtenä Aasian arvostetuimmista lentoyhtiöistä. Viimeisimpänä meriittinä Vietnam Airlines on vastaanottanut neljän tähden sertifikaattitunnustuksen Skytraxilta vuonna 2016. Vietnam Airlines operoi 21 kaupunkiin Vietnamin sisäisesti ja 28 kansainväliseen kohteeseen Aasiassa, Euroopassa ja Australiassa. Vietnam Airlinesin toiminta levittäytyy kaikkiaan 26 maahan. Vietnam Airlinesin kaunis logo on aasialaisille tärkeä Lotus-kukka, joka edustaa vahvoja perinteitä - valaistumista ja täydellisyyttä - eli juuri niitä arvoja, joita Vietnam Airlines haluaa viestittää maailmalle.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 24.04.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Vietnam Airlinesilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Vietnam Airlines tarjoaa matkaajilleen mahdollisuuden tehdä lähtöselvityksen sähköisesti verkossa, lähtöselvitystiskillä tai itsepalveluautomaatilla. Sähköisesti tehtävä lähtöselvitys onnistuu kuitenkin vain tietyillä lentokentillä, joilta Vietnam Airlines operoi. Ne kannattaa tarkistaa ennen matkaa Vietnam Airlinesin sivustoilta. Sähköinen lähtöselvitys aukeaa 24 tuntia ja sulkeutuu kahta tuntia ennen lentoasi. Voit helposti vastaanottaa tarkastuskorttisi sähköpostiisi tai mobiiliisi tai tulostaa sen verkkosivustojen kautta mukaasi.

Matkatavarat ja kulut

Vietnam Airlinesilla sinulla on oikeus viedä matkustamoon yksi enintään 7 kiloa painava ja mitoituksiltaan enintään 56 cm x 36 cm x 23 cm käsimatkatavara. Voit ottaa mukaasi myös yhden henkilökohtaisen matkatavaran ilmaiseksi. Tällaisia ovat muun muassa naisten käsilaukut ja tietokonelaukut. Jos matkustat Economy-luokassa, voit lähtöselvittää mukaasi veloituksetta yhden enintään 20 kiloa painavan laukun, ja jos taas matkustat Business-luokassa, saat ottaa matkaasi enintään 30 kiloa painavan laukun ja kaksi henkilökohtaista matkatavaraa.

Istuimet

Vietnam Airlinesilla voit varata itsellesi mieleisen paikan lentokoneesta. Varausmahdollisuus aukeaa lentomatkaajille 24 tuntia ennen matkaa. Voit varata paikkasi Economy- tai Business-luokasta Vietnam Airlinesin verkkosivustoilta tai lähtöselvityksesi yhteydessä. Vietnam Airlines tarjoaa myös Empty Seat -vaihtoehdon niille, jotka haluavat istua yksin omassa rauhassa. Tämä tarkoittaa sitä, että myös viereinen penkki on oman istuimesi lisäksi tyhjä.

Varausmaksut ja muut maksut

Vietnam Airlines ei veloita asiakkailtaan varausmaksuja, vaan maksat ainoastaan hankkimistasi lisäpalveluista, kuten ylimääräisistä matkalaukuista tai muista muutoksista olemassa olevaan varaukseesi.

Tarjoilu lennolla

Vietnam Airlines ymmärtää eri kulttuureiden syömistraditiot ja tämän takia se on huomioinut erilaiset tavat ja tottumukset myös menuissa. Vietnam Airlines tarjoaa lentoasiakkailleen erikoisruokavalioihin perustuvia vaihtoehtoja, jotka on saatavilla lämpiminä ruokina. Esimerkiksi vegaanit voivat valita itselleen sopivimman vaihtoehdon aina täysin vegetaarisesta ateriasta lakto-ovo-ateriaan. Muita erikoisruokavalioita ovat lasten ruoat, uskonnolliset ruoat, erityisruoat lääketieteellisistä syistä sekä muut ruoat.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.