Kartta

Lentoyhtiöt: Malaysia Airlines

Malaysia Airlines on Kaakkois-Aasian suurin lentoyhtiö, joka työllistää maailmanlaajuisesti lähes 12 000 henkilöä 53 eri kaupungissa. Se lentää yli 60 kohteeseen ympäri maailman. Malaysia Airlines on voittanut lukuisia eri palkintoja ja tunnustuksia vuosien varrella. Viimeisimpiä tällaisia ovat olleet Gold Award in Transportation, Travel & Tourism Category (2015) Putra Brand Awards -kilpailussa ja merkittävä HR Asian “Best companies to work for in Asia 2014”.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 26.1.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Malaysian Airlinesilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Malaysia Airlines tarjoaa useammankin vaihtoehdon lähtöselvityksen tekemiseen. Ei kannata turhaan käyttää aikaansa jonottamiseen, vaan voit tehdä lähtöselvityksen nopeimmin verkossa. Malaysia Airlinesin verkkosivustoilla lähtöselvitys on mahdollisuus tehdä aikaisintaan 48 tuntia ja viimeistään 90 minuuttia ennen matkaa. Jos tarvitset henkilökohtaista palvelua ja sinulla on kysymyksiä koskien lentoa, voit hyvin tehdä lähtöselvityksen myös puhelimitse ulkomailta numerossa +603 7843 3000 tai Malesian sisäisesti numerossa 1 300 88 3000. Modernina lentoyhtiönä Malaysia Airlines tarjoaa toki myös mobiililähtöselvityksen, ja näin saat nopeasti tarkastuskortin suoraan puhelimeesi. Kentälläkin voit tehdä lähtöselvityksen joko Malaysian Airlinesin itsepalveluautomaatilla tai vastaanottotiskillä.

Matkatavarat ja kulut

Malaysia Airlinesin lentoasiakkaat saavat ottaa mukaansa matkustamoon yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun. Sen tulee kuitenkin mahtua edellä olevan istuimen alle. Tämän lisäksi Malaysia Airlinesin koneen matkustamoon saa tuoda yhden tai kaksi matkalaukkua riippuen luokasta, jossa matkustat. Malaysia Airlinesin Economy-luokan matkustajat voivat ottaa mukaansa yhden enintään 7 kiloa painavan laukun, Business-luokan matkustajat kaksi laukkua enintään 14 kiloa per laukku ja ensimmäisen luokan matkaajat samoin kaksi laukkua 14 kiloa per laukku.

Istuimet

Malaysia Airlines antaa matkustajiensa valita itselleen kaikkein sopivimman paikan tarpeidensa mukaan. Meille kaikille istuinmukavuudet tarkoittavat eri asioita: joillekin se voi olla ruhtinaallisesti jalkatilaa, toisille taas käytävän läheisyys ja helppo liikkuminen tai mahtavat ikkunanäkymät. Verkossa voit tehdä paikkavarauksen mieleisestäsi lentokoneen osasta lentovarauksesi yhteydessä pientä veloitusta vastaan. Vaihtoehtoisesti voit tehdä varauksen myös lähtöselvityksen yhteydessä, mutta tuolloin Malaysia Airlines ei voi taata haluamaasi paikkaa varmuudella. Lentokoneessa istuinpaikat on luokiteltu Premium- ja Standard-paikkoihin.

Varausmaksut ja muut maksut

Malaysia Airlinesilla ei ole käytössään minkäänlaisia varausmaksuja verkossa tehtävien matkojen yhteydessä, ja lentoyhtiö on laatinutkin ylpeänä vertailulistan halpalentoyhtiöiden veloittamista kustannuksista verrattuna omaan palveluperiaatteeseensa.

Lisäpalvelut

Malaysia Airlinesilla on monenlaisia maksullisia lisäpalveluja tarjonnassaan niitä haluaville. Jos sinulla tai läheiselläsi on vamma tai vaikeuksia liikkua lentokentällä ja koneessa, Malaysia Airlines tarjoaa tukihenkilön auttamaan liikkumisessa, ja voit tehdä tästä palvelusta ennakkovarauksen lentoyhtiön verkkosivustoilla. Jos matkalaukkumääräsi kasvaa yllättäen ennen matkaa, voit jälkeenpäin lisätä laukkujen määrää varaukseesi lisämaksusta.

Malaysia Airlines

4,5/5
7072 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.