Kartta

Halvat lennot kohteeseen Trieste

Trieste – Epätyypillinen italialainen

Pohjois-Italiassa sijaitseva 211 000 ihmisen satamakaupunki Trieste on aina tunnettu eri kulttuurien kohtaamispaikkana. Tämä johtuu sen sijainnista: Trieste sijaitsee aivan Slovenian rajamailla. Trieste ei ole ulkoasultaan italialainen, vaan enemmän itävaltalainen. Kaupungin kaunista arkkitehtuuria tullaan ihastelemaan pitkienkin matkojen takaa.

Historia ja nähtävyydet

Miramaren linna on yksi Triesten kuuluisimpia nähtävyyksiä. Sen rakennutti itävaltalainen arkkitehti Ferdinand Maximilian vaimonsa kanssa vuosina 1856–1860. Kaupungin keskustori ja kohtaamispaikka on kaunis Piazza dell'Unità d'Italia. Myös historiallinen Roomalainen Teatteri on turistien kestosuosikki.

Ruoka ja juoma

Triesten ravintolamaailmassa näkyy kaupungin värikäs historia. Vaikutteita löytyy sekä italialaisesta, itävaltalaisesta että slaavilaisesta kulttuurista. Matkaajien kannattaa suunnata erityisesti paikallisiin kalaravintoloihin – Trieste kun on vahvasti satamakaupunki. Trieste on myös yksi Italian merkittävimpiä kahvintuottajia, joten kahvilassa piipahtaminen on erittäin suositeltavaa.

Shoppailu & vapaa-aika

Palmanova Outlet Village on nimensä mukaisesti erittäin suosittu outlet-keskittymä, joka sijaitsee Venetsian, Triesten ja Udinen välissä. Sinne matkataan Itävaltaa, Sloveniaa ja Kroatiaa myöten. Vapaa-aikansa kaupungissa kannattaa viettää paikallista arkkitehtuuria ihastellen tai lähtemällä päiväretkelle Ljubljanaan tai Venetsiaan.

Milloin Triesteen?

Trieste on ympärivuotinen lomakohde, koska ilmasto pysyy suhteellisen leutona jokaisena vuodenaikana. Triestessa on myös mielenkiintoisia tapahtumia ympäri vuoden, joten majoituksia kannattaa miettiä hyvissä ajoin näitä silmällä pitäen. Tällaisia tapahtumia ovat muun muassa suuri jahtitapahtuma Barcolana lokakuussa ja merkittävä urheilutapahtuma Bavisela toukokuussa.

Ilmasto

Trieste sijaitsee subtrooppisella ilmastovyöhykkeellä, jolle tyypillistä ovat pitkät ja kuumat kesät ja lyhyet ja leudot talvet. Heinäkuussa keskilämpötila on 24 astetta. Talvella eli tammikuun aikaan kaupungissa on kylmintä, jolloin keskilämpötila on 5 astetta.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Triesteen helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Triestestä löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Trieste lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.