Kartta

Lennot Pariisiin

Miten löydät halvat lennot Pariisiin?

Kukapa ei haluaisi lähteä lomalle ihanaan Pariisiin? Kaupunki, josta löytyy maailman tunnetuimpia nähtävyyksiä ja aimo annos korkeakulttuuria. Tämä kaikki höystettynä mielettömillä kulinaristisilla nautinnoilla ja shoppailumahdollisuuksilla. Varaa lennot Pariisiin pikimmiten Skyscannerin avustuksella. Meidän kauttamme löydät lennot Pariisiin vaikka heti tai voit myös seurata lentohintoja Hintavahtimme avulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Pariisiin

Lentoja Pariisiin operoidaan useammalta lentokentältä Suomesta, mutta suoraan Pariisiin pääset ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Pariisiin?

Suoria lentoja Pariisiin lennetään monen lentoyhtiön toimesta, mutta suorilla lennoilla Pariisiin pääset Finnairin, Norwegianin ja Air Francen kyydillä.

Pariisin lentokentät

Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema on Pariisin päälentokenttä. Se sijaitsee 23 kilometrin päässä Pariisin keskusta-alueesta. Lentokentältä keskustaan pääset helposti taksilla tai käyttämällä paikallisliikenteen palveluita. Näitä ovat esimerkiksi bussi- tai junaliikenne. Matka Pariisin keskustaan kestää paikallisliikennettä käyttämällä noin 35-90 minuuttia.

Milloin on parhain aika vierailla Pariisissa?

Mieltymystesi ja stressinsietokykysi mukaan voit valita matkustusajankohdaksi joko kesän tai syksyn. Kesällä Pariisi on kauneimmillaan ja lämpötilat pysyvät miellyttävässä päälle 20 asteen lukemissa. Kesäkuukaudet ovat Pariisissa myös ruuhkaisimmat, joten varaudu jonotteluun kaupungin tärkeimmille nähtävyyksille. Huomioi, että sesonkiaika nostaa myös hotellien hinnat. Syksy on monelle mukavampi matkustusajankohta, koska tuolloin kuumuus eri rassaa eikä sen kummemmin ruuhkautumatkaan. Ja nopeimmat hintahaukat nappaavat tuolloin myös erittäin edullisia hotellidiilejä!

Mitä nähdä ja tehdä Pariisissa?

Mitäpä et voisi tehdä Pariisissa! Kun tähän Ranskan upeaan pääkaupunkiin saapuu, on monella sotasuunnitelma tehtävänä nähtävyyksien osalta. Varsinkin, jos aikaa on vain viikonlopun verran. Suosittelemmekin käymään läpi Pariisin suosituimmat vierailukohteet, kuten Eiffel-tornin, Riemukaaren, latinalaiskorttelissa sijaitsevan Panthéonin sekä häkellyttävän kauniin Versailles´n palatsin. Louvrea tietenkään unohtamatta! Jos pakollisten turistikohteiden jälkeen jää aikaa, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Pariisin eri kaupunginosiin. Montmarten boheemi kaupunginosa tekee varmasti vaikutuksen, ja voit tehdä myös tuliaisostoksia tukemalla paikallisia taiteilijoita. Champs-Élysées on Pariisin kuuluisin puistokatu, jolta ei voi välttyä. Pysähdy ja nauti tämän eläväisen keskittymän tunnelmasta istahtamalla sen lukuisiin kahviloihin ja ravintoloihin.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Eiffel Tower, Panthéon, Louvre, Notre Dame, Champs-Élysées

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Pariisi Orly lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.