Thíra

23.10.2019 - 24.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Santorini Palace, Villa Manos sekä Aqua Blue Beach Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Thíra perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Thíra klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Thíra

alkaen 57 €
alkaen 152 €
alkaen 193 €

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 109 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Thírassa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 276 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 118 € per yö. Tämä on 34 % edullisempi kuin keskiarvohinta 159 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Thíra lähin lentokenttä on Santorini (Thira) (JTR) (4,12 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Paros (71,15 km)

Suunnittele matka kohteeseen Kreikka