Thíra

28.7.2019 - 29.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Odysseas Hotel, Anamar Santorini sekä Splendour Resort ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Thíra perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Thíra klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Thíra

alkaen 117 €
alkaen 300 €
alkaen 309 €

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 105 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Thírassa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 276 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 114 € per yö. Tämä on 37 % edullisempi kuin keskiarvohinta 157 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Thíra lähin lentokenttä on Santorini (Thira) (JTR) (4,12 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Paros (71,15 km)

Suunnittele matka kohteeseen Kreikka